Zavřít reklamu

Deň po tom, ako sme si mohli pozrieť benchmark Galaxy S5, respektíve prototypu SM-G900S, spoločnosť Samsung nepriamo potvrdila, že predstaví dva varianty svojej vlajkovej lode. Ako sa totiž špekulovalo pred pár mesiacmi, okrem štandardného plastového Galaxy S5 spoločnosť predstaví luxusnejší Galaxy F s exkluzívnymi funkciami. Že sa môže nový telefón skutočne volať Galaxy F, môže potvrdzovať nový záznam, v ktorom sa zmieňuje prístroj s označením SM-G900F.

Spoločnosť mala podľa posledných záznamov zaslať tri prototypy do indického mesta Bengalúr, kde sa pravdepodobne podrobia testovaniu. Vzhľadom k tomu, že Samsung odoslal prototypy iba v pondelok, môže sa jednať o jednu z posledných revízií Galaxy F predtým, ako dôjde k jeho predstaveniu. Nie je tiež vylúčené, že spoločnosť odoslala do krajiny odlišný model zariadenia, ktorý by bol určený pre tamojších operátorov. O prémiovom modeli Galaxy dnes veľa informácií nevieme, no pokiaľ sú doterajšie tvrdenia pravdivé, telefón by mal obsahovať rovnaký hardvér ako cenovo dostupnejší Galaxy S5. Telefón by sa mal ukrývať v kovovom tele, pričom by mal ponúknuť ohnutý displej.

Záznam v databáze Zauba.com mimo iného odhaľuje, že tri modely SM-G900F boli odoslané za účelom výskumu a vývoja a taktiež sa dozvedáme ich približnú cenu. Cena prototypov dnes pre Samsung predstavuje 33 245 indických rupií, čo predstavuje približne 392€ na jeden kus. Pokiaľ sa však má jednať o luxusný produkt, cena finálneho produktu bude výrazne vyššia. Telefón by mal byť podľa špekulácií predstavený v januári 2014, keď spoločnosť predstaví Galaxy S5.

*Zdroj: Zauba.com

Dnes nejčtenější

.