Zavřít reklamu

Samsung verí, že UHD je budúcnosť televízorov a preto pokladá za vhodné, že sa spoločnosť na tohtoročnom CES zameria výhradne na televízory s UHD displejom. Prvý významný produkt, ktorý prezentuje, je Curved UHD TV, 105-palcový televízor s rozlíšením 5120 × 2160 pixelov pri pomere strán 21:9. Kino-formát pritom nemá veľký vplyv na veľkosť televízoru a ten je v skutočnosti dostatočne veľký na to, aby ste mohli obývačku na skutočné domáce kino.

Nové televízory disponujú aj technológiou PurColor, ktorá sa postará o to, že televízor ponúkne ešte viac farieb a tým pádom bude obraz ešte živší. Tohtoročná UHD revolúcia v podaní Samsungu je skutočne obrovská. Spoločnosť prezentuje najväčšiu Celkovo hodlá Samsung predstaviť najväčší line-up UHD televízorov vo svojej histórii. K dispozícii až 7 rôznych uhlopriečok, konkrétne 50″, 55″, 60″, 65″, 75″, 85″ a 105″. Kvalite UHD bude prispôsobený aj obsah a už neskôr v tomto roku 20th Century Fox a Paramount ponúknu exkluzívny Ultra-HD obsah.

Vylepšenie došlo aj v prípade hardvéru, kde sú teraz Smart TV až dvojnásobne rýchlejšie oproti predchádzajúcim modelom. Práve preto sa v nich nachádza podpora hier v Game Panel, ako aj technológia instantON. Tá sa postará o to, že je televízor zapnutý okamžite po tom, ako k jeho zapnutiu dôjde. Prítomná je aj technológia Multi-Link Screen, pri ktorej môžu užívatelia sledovať viac programov naraz. Za najväčšiu revolúciu tohto roku ale môžeme pokladať novú, prvú ohybnú TV v histórii! Samsung totiž predstavil nový televízor, ktorý je možné kedykoľvek ohnúť podľa potreby jediným tlačítkom. Presne tak, ako to už dávnejšie ukazoval jeden z patentov spoločnosti.

Dnes nejčtenější

.