Zavřít reklamu

Samsung-M5-better-640_large_verge_medium_landscapeSpolečnost Samsung Electronics oznámila rozšíření řady audio zařízení, která přináší ještě lepší zážitky z poslechu hudby v pohodlí našich domovů. V roce 2013 uvedl Samsung Shape Wireless Audio –  Multiroom system a letos na něj navazuje další řadou produktů pro domácí zábavu. Zákazníci si mohou vychutnat vynikající zvuk díky novému systému, který integruje bezdrátové a multiroom technologie. Nová řada dále obsahuje Blu-ray přehrávač a další produkty z oblasti domácí zábavy a odráží rostoucí poptávku po řešeních, které umožní spotřebitelům ovládat více zvukových zdrojů.

Samsung na veletrhu spotřební elektroniky CES 2014 v Las Vegas představí

  • Přídavné reproduktory M5 k Samsung Shape Wireless Audio – Multiroom systému. Tyto reproduktory mohou být použity samostatně nebo bezdrátově s jinými produkty Samsung
  • a vytváří vlastní audio domácí systémy.
  • Stylové a všestranné Soundbar a SoundStand produkty, jež nabízejí živý
    a konzistentní zvuk, a přitom nezabírají mnoho místa díky inovativnímu designu a použitým technologiím. Ultratenké systémy Samsung s elegantním designem určené k umístění pod TV maximalizují prostorový zvuk a hluboké basy vyzdvihnou bohatý a čistý zvuk.
  • MX-HS8500 GIGA Sound systém je první komponentní audiosystém, který v sobě spojuje hlavní systém s reproduktory. GIGA Sound systém promění jakékoli místo v nejžhavější klub ve městě.
  • Domácího Blu-ray kino Samsung HT-H7730WM je svého druhu jedinečné zařízení, které nabízí 7.1 prostorový a virtuálně 9.1 kanálový zvuk, jež nabízí pouze Samsung díky exkluzivní integraci DTS Neo: Fusion II kodeku. Carbon Nano Tube reproduktory v kombinaci s integrovaným digitálním elektronkovým zesilovačem zprostředkují zvuk, který je přirozený, ale zároveň překvapivě silný a čistý.

Poslední novinky audio technologie Samsung přináší vysoce kvalitní zvuk a lze je snadno začlenit do domácí sestavy,” řekl Jim Kiczek, ředitel divize Digital Audio a Video společnosti Samsung Electronics America. „Letošní řada přinese nejen vynikající zvuk a jedinečný design, ale také flexibilitu bezdrátové technologie. Domácí zábava se tak dostává opět o třídu výš,“ dodává Kiczek.

Více požitku z hudby se Samsung Shape Wireless Audio – Multiroom systémem
Samsung Shape Wireless Audio Multiroom systém umožňuje milovníkům hudby užívat si zábavu v jakékoli místnosti v domě z různých hudebních zdrojů. Flexibilní reproduktory mohou být použity samostatně nebo v kombinaci s Wireless Audio – Multiroom Hub a dalšími reproduktory M7 nebo novými M5. Výsledný efektní prostorový zvuk předčí veškerá očekávání.

Velkou předností je jednoduchá instalace „plug-and-play“ a propojení všech AV produktů: připojíte Shape nebo volitelný Samsung Hub k routeru, zapojíte a zdarma si stáhnete aplikaci, díky které můžete pohodlně ovládat různé reproduktory a audio zařízení ze svého smartphonu.

Samsung Shape vnáší vizuální harmonii do jakéhokoli prostředí. Jeho unikátní design dovoluje široké možností umístění – například skvěle zapadne na zeď do roku místnosti, jakoby byl pro toto místo navržen. Samozřejmostí je možnost horizontálního i vertikálního postavení.

Samsung-M5-better-640_large_verge_medium_landscape

Samsung Soundbar, elegantní nízko-profilové zařízení, dodá TV zvuku nový rozměr
HW-H750 Soundbar Samsung zesílí zvuk jakéhokoli zařízení domácí audio/video sestavy až na 320W. Dokáže zprostředkovat realistický zvuk i znásobit zážitek ze sledování domácího kina. Spojuje přirozený zvuk analogových přístrojů s nejnovější digitální technologií a výsledkem je bohatý, silný a čistý zvuk. HW-H750 se vyznačuje elegantní kovovou konstrukcí a skvěle ladí se Smart televizory. Přístroj je také kompatibilní se všemi částmi systému Shape Wireless Audio –Multiroom a dále obohacuje možnosti poslechu hudby v domácnosti.

HW-H600 Sound Stand je navržen tak, aby se vešel pod Samsung televizory. I přes své malé rozměry (od velikosti 32 palců až do 55 palců) však díky multi-direction technologii poskytuje bohatý 4.2 kanálový zvuk v elegantním nízkoprofilovém (1,4″) designu. Je to perfektní doplněk pro televizi například v ložnici, nebo k hlavní TV v menším prostoru, kam se nevejde komplexní zvukový systém.

Soundbar i Sound Stand lze pohodlně a bezdrátově propojit s televizorem. Podporují TV funkci Sound Connect, která zajišťuje výstup zvuku televizoru prostřednictvím jiných zařízení přes Bluetooth. Tím se výrazně zjednodušuje a zefektivňuje montáž systému. Rovněž lze oba Sound systémy přes Bluetooth propojit s mobilními přístroji a vychutnávat si špičkový zvuk svých oblíbených skladeb.

Uspořádejte párty u vás doma se systémem MX-HS8500 GIGA
 MX-HS8500 GIGA je první integrovaný komponentní audio systém na světě, který v jednom těle (na kolečkách) přináší prvotřídní zvukový zážitek a společně se světelnými efekty navodí atmosféru tanečního klubu. MX-HS8500 rozbuší se svými 2500 W vaše srdce a celý dům naplní dechberoucím zvukem.

Úderný zvuk má na svědomí soubor speciálně navržených reproduktorů. Technologie Cloth wave edge zjemňuje vibrace systému a zvyšuje hladinu akustického tlaku, výsledkem je výjimečně silná slyšitelnost. Mnohočetná vláknitá membrána reproduktoru dosahuje tuhosti a pružnosti nezbytné pro silný a čistý zvuk basů. Patnáctipalcové basové reproduktory zprostředkují až 35Hz tónyAť už je nálada jakákoli, MX-HS8500 má na výběr 15 vhodných světelných efektů.

I po skončení párty můžete MX-HS8500 zaměstnat. Sportovní fanoušci nebo milovníci filmů ocení možnost jej bezdrátově propojit se Samsung televizorem díky nově patentovanému Bluetooth Hi-Fi kodeku a vychutnat si dokonalý zvukový zážitek.

samsung_giga

HT-H7730WM Home Entertainment systém – High definition zvuk pro HD televizory
Na základě partnerství s předními digitálními audio vývojáři DTS nabízí Samsung jako jediná značka spotřební elektroniky nový kodek DTS Neo: Fusion II. Tato technologie je opravdovým uměním, které vytváří 9.1 zvukových kanálů interpolací zdrojového materiálu. Akustický zážitek je nově obohacen o zvuk vycházející jakoby ze stropu, divák se tímto dostává do skutečného středu dění. Samsung HT-H7730WM dává posluchačům to nejlepší z obou světů – přirozenost, kterou známe z analogových přístrojů a sílu a efektivitu digitálního zesílení. Náročnější posluchači ocení přirozený a plný rozsah zvuku s prakticky nulovým zkreslením.

Systém se skládá nejen ze středových a výškových reproduktorů a ovladače, ale také z impozantních předních výškových reproduktorů, které mohou být natočeny vzhůru pod různým úhlem k vytvoření skutečného prostorového zvuku. Výsledkem je 7.1 kanálový prostorový zvuk dosažený pouze 6 reproduktory (2 tallboy, 2 bezdrátovými zadními satelity, 1 centráním a 1 subwooferem).

Systémový Blu-ray přehrávač je vybaven moderní funkcí UHD upscale, která přináší dokonale živý obraz. HT-H7730WM nabízí dvojnásobné rozlišení než je běžné u 1080p videa a je schopen přeměnit obraz ze standardního (SD) nebo vysokého (HD) rozlišení na aktuálně nejkvalitnější Ultra – High Definition (UHD), je tedy kompatibilní s UHD televizory.

anfg-800

Dnes nejčtenější

.