Zavřít reklamu

Po odhalení přejmenování Galaxy Grand Lite na Galaxy Grand Neo přichází server GSMArena s uniklými specifikacemi ohledně tohoto produktu. Nový Galaxy Grand Neo nám totiž bude sloužit s 5″ WVGA displayem (480×800) a poběží na rozdíl od jeho předchůdce na čtyřjádrovém procesoru Cortex A7 s taktem 1.2 GHz, který bude doprovázen 1 GB RAM.

Mimo to bude nový Galaxy Grand Neo disponovat 5MPx zadním fotoaparátem, VGA kamerou vpředu, 8 GB interní paměti rozšiřitelné pomocí microSD a bude k dispozici také WiFi, Bluetooth 4.0, HSPA+, Wifi Direct, GPS, možnost dual SIM, micro USB a baterie s kapacitou 2100 mAh. Softwarem se od svého předchůdce liší novější, ale bohužel ne nejnovější verzí systému Android, a to konkrétně Androidem 4.2 Jelly Bean.

Podle výše zmíněného portálu bude cena v Evropě 299€ (přes 8000 Kč), což vzhledem k tomu, že se jedná o „Lite“ verzi je poměrně vysoká cena, jelikož očekávaný Galaxy Grand 2 by měl stát také kolem 299€ a například cena Galaxy Tab 3 Lite by se měla pohybovat lehce nad 100€ (2500 Kč). Jeho vydání je údajně naplánováno na druhý nebo třetí týden v únoru/februári.

*Zdroj: GSMArena

Dnes nejčtenější

.