Zavřít reklamu

V priebehu decembra minulého roku prebehlo sčítanie využívanosti Samsung zariadení v USA, z čoho vzišli celkom prekvapujúce výsledky. Napriek miliónovým predajom Galaxy S4 a Galaxy Note 3 zariadení po celom svete, smartfónovému trhu v USA podľa zistených informácií vedie Galaxy S III.

Reklamná spoločnosť Chitika sa behom posledného mesiace minulého roku venovala Samsungu a najviac využívaným zariadeniam. Vďaka dostupným číslam z mobilného web trafficu zistili, že zrovna 33,9% využívanosti patrí modelu Galxy S III spomedzi ostatných Samsung zariadení. Druhú priečku obsadil Galaxy S4 s 23,8%, pričom všetky modely Galaxy S v porovnaní s ostatnými smartfónmi obdržali 1,9% časť.

Čísla zároveň poukazujú aj na sériu Galaxy Note, nesmierne populárnu v domácej krajine, ktorá  celkovo so všetkými modelmi nezískala v sčítanosti veľkú úspešnosť v porovnaní s prvými dvoma zariadeniami, presnejšie ide o 13,3%. Pri tabletoch nejde zrovna ani o 7-palcové, ale až o 10,1-palcové tablety, ktoré vedú s ich 53% web trafficom. Zvyšných 10% patrí Samsung zariadeniam nevyužívajúcim systém Android vrátane väčšiny zariadení Windows Phone.

samsung-chitika-phones

 

*Zdroj: Sammobile.com

Dnes nejčtenější

.