Zavřít reklamu

Spoločnosť Samsung podľa všetkého pripravuje nový high-end tablet s AMOLED displejom. Jedná sa pritom o produkt so špičkovým displejom a pomerne vysokým výkonom, čo len dokazuje, že sa bude jednať o tablet vyššej triedy. Celkovo budú k dispozícii tri rôzne verzie tabletu, pričom tie sa budú líšiť len konektivitou. K dispozícii má byť model SM-T800, SM-T801 a SM-T805, pričom jeden bude podporovať LTE siete, druhý 3G siete a v treťom sa bude nachádzať iba WiFi anténa.

Zmienky o zariadeniach na stránke Samsungu odhalili, že tento tablet ponúkne displej s rozlíšením 2560 × 1600 pixelov, no jeho veľkosť zatiaľ nie je známa. Okrem toho môžeme očakávať procesor s architektúrou ARM11 a frekvenciou 1.4 GHz, čo vzhľadom k papierovo nízkej frekvencii môže znamenať prítomnosť procesoru Exynos 5 Octa. Existujú viaceré vysvetlenia, čo môže byť tento tablet zač. V žiadnom prípade sa nemôže jednať o Galaxy NotePRO 12.2, keďže ten má modelové označenie SM-T900.

Môže sa teda jednať o 10-palcovú verziu tabletu s AMOLED displejom, ktorá je údajne v príprave. Úniky vraveli o tom, že Samsung sa chce počas tohto roka intenzívne venovať výrobe 8- a 10-palcových AMOLED displejov pre tablety, pričom tieto displeje majú byť použité v špičkových zariadeniach. Tablet s označením SM-T80môže byť dokonca prvým tabletom so zakriveným displejom, ktorý ponúkne taký dizajn, s akým sme sa mohli stretnúť u dnes schváleného patentu.

Dnes nejčtenější

.