Zavřít reklamu

Nedávno jsme zveřejnili informace týkající se druhé generace fitness náramku S Band, který se objevil v leaknutém manuálu ke Galaxy S5. Právě tento náramek byl bez většího rozruchu právě představen na jedné z akcí Samsungu v sousedním Německu, kde byl pojmenován jako Samsung Activity Tracker, čímž byla překvapena spousta lidí, jelikož bylo zařízení původně a velmi dlouho známo jako Samsung S Band. Portálu Stereopoly se podařilo s Activity Trackerem natočit hands-on video, přičemž byla odhalena jeho oficiální cena, která činí 79.90 € a bude působit jako konkurence k zařízením typu Jawbone UP, Nike FuelBand nebo Fitbit.

Mezi jeho funkce patří měření odcestované trasy, spotřebovaných kalorií, upozornění uživatele na zprávy a hovory na spárovaném smartphonu, ale také monitorování spánku, které zahrnuje vedle měření jeho délky i detekci hlubokého a lehkého spánku či počet probuzení. Activity Tracker se spáruje se smartphonem pomocí obsaženého Bluetooth 4.0 a jelikož se jedná o zařízení bez displaye, bude ovládaný pomocí speciální aplikace S Health, která bude debutovat spolu se Samsungem Galaxy S5 už 11. dubna.

Náramek je už nyní dostupný k předobjednání na německém Amazonu, avšak jeho dostupnost v České/Slovenské republice a v ostatních zemích je stále otázkou, na kterou dokáže momentálně odpovědět pouze Samsung. Samsung Activity Tracker je již druhý fitness náramek představený korejskou společností tento rok, na veletrhu MWC v Barceloně představil Samsung nový Gear Fit, který vyjde společně s Galaxy S5 a na rozdíl od Activity Trackeru nabídne i display, díky kterému se stal prvním nositelným zařízením s ohebným 1.84″ Super AMOLED displayem na světě.

Dnes nejčtenější

.