Zavřít reklamu

samsung-gearPraha 27. března 2014 – Elektronická zařízení, která lze nosit stále při sobě na těle či oblečení, jsou pod označením wearables nejnovějším trendem moderních technologií. Samsung má ve svém portfoliu hned několik nových zástupců: Gear Fit, Gear 2 a Gear 2 Neo. Poprvé budou k dostání na českém trhu 11. dubna 2014.

Tato chytrá zařízení v podobě hodinek jsou kombinací vytříbeného stylu, pohodlí a užitečných funkcí, díky kterým uživatel zůstane neustále v kontaktu se svým okolím. Prostřednictvím propojení s chytrými telefony Samsung umožňují přijímat hovor (Gear 2 a Gear 2 Neo), číst SMS a e-maily, upozorňují na důležité události z aplikace S Plánovač a mají řadu dalších praktických funkcí.

Samsung Gear Fit

Samsung Gear Fit perfektně sedí na zápěstí a disponuje dobře čitelným Super AMOLED displejem. Díky široké nabídce fitness nástrojů je dokonalým trenérem, který poskytuje na míru vytvořené rady a doporučení pro osobní trénink. Doporučená maloobchodní cena je 4 999 Kč včetně DPH.

samsung-gear-fit

Samsung Gear 2

Hodinky Gear 2 mají přímo v hlavní části přístroje fotoaparát s rozlišením 2 Mpix. Nově jsou vybavené také infračerveným portem, pomocí kterého lze ovládat například televizor. Chytrou funkcí je také možnost hledání telefonu pomocí hodinek. Když telefon nemůžete najít, s pomocí hodinek začne telefon vydávat zvuk a vy jej jednoduše najdete. K dostání bude stříbrnošedá barva těla hodinek s vyměnitelným černým páskem. Doporučená maloobchodní cena je 7 599 Kč včetně DPH.

Samsung Gear 2 Neo

Samsung Gear 2 Neo disponuje funkcemi hodinek Gear 2, rozdíl je ale v absenci vestavěného fotoaparátu. Stejně jako s Gear 2 s ním můžete vyřídit hovor, přečíst si SMS, e-mail nebo využít vestavěný hudební přehrávač s možností připojení na Bluetooth sluchátka. V nabídce bude černé tělo hodinek s černým vyměnitelným páskem. Doporučená maloobchodní cena je 5 499 včetně DPH.

samsung-gear-2

Pro zájemce o jinou barvy pásků bude připravena nabídka v rámci příslušenství.

Gear 2 a Gear 2 Neo – cena pásku 1 299 Kč s DPH.

–       Hnědá

–       Oranžová

–       Šedá

Gear Fit – cena pásku 649 Kč s DPH.

–       Oranžová

–       Šedá

samsung-gear

Dnes nejčtenější

.