Zavřít reklamu

Pokiaľ sledujete náš Samsung Magazine už dlhší čas, potom vám neunikla správa, že sme od našich zdrojov získali exkluzívne informácie o hardvéri nového Samsung Galaxy S5 mini. Ako to však vyzerá, špecifikácie menšieho Samsung Galaxy S5 sa budú mierne odlišovať od tých, ktoré sme spomínali my. Prístroj s modelovým označením SM-G800 by sa mal dostať na trh niekedy v blízkych mesiacoch, pričom po jeho boku by Samsung mohol predstaviť aj Galaxy S5 Zoom a novú generáciu Galaxy Mega.

Čo však môžeme očakávať od nového Samsung Galaxy S5 mini? Podľa nových informácií by mal tento prístroj ponúknuť displej s rozlíšením 1280 × 720 pixelov a štvorjadrový procesor. Malo by sa pritom jednať o Snapdragon 400 s neznámou frekvenciou. Prístroj by mal ďalej ponúknuť 16 GB úložisko, IR prijímač a batériu s kapacitou 2100 mAh. Uhlopriečka displeja, veľkosť pamäte RAM a rozlíšenie fotoaparátu sa zhoduje s informáciami, ktoré sme získali už my pred mesiacom.

Prístroj teda ponúkne 4.5-palcový displej, 1.5 GB RAM a 8-megapixelový zadný fotoaparát. Naše zdroje nám však pred mesiacom tvrdili, že displej bude mať rozlíšenie 960 × 540 bodov, čo je rovnaké ako pri Galaxy S4 mini, teraz však s nižšou hustotou. Tento scenár tým pádom nehrozí a môžeme počítať s vyšším rozlíšením. Zdroje nám tvrdili aj to, že telefón ponúkne procesor Snapdragon 410 s frekvenciou 1.4 GHz a grafickým čipom Adreno 306. Beztak sme však boli prví na svete, ktorí potvrdili veľkosť displeja, ktorý už nepôsobí tak „mini“ ako by sa dalo čakať od názvu produktu.

galaxy-s5-mini

*Zdroj: SamMobile

 

Dnes nejčtenější

.