Zavřít reklamu

samsung-ativ-seVerizon Wireless dnes oficiálne potvrdil telefón Samsung Ativ SE. Vlajková loď Samsungu na trhu s Windows Phone sa začne u tohto operátora predávať za 199 dolárov na dvojročný kontrakt alebo za 599 dolárov bez kontraktu. Operátor k telefónu zároveň ponúka možnosť získať ďalší telefón úplne zadarmo, pričom sa jedná o ďalší Samsung Ativ SE, Samsung Galaxy S5 alebo HTC One (M8).

Telefón sa svojim hardvérom podobá na Samsung Galaxy S4 a berie si od neho aj dizajnové črty. Líši sa však iným zadným krytom, ktorý je teraz kovový a Samsung tak dodáva telefónu prémiovosť. Obsahuje štvorjadrový procesor Snapdragon 800 s frekvenciou 2.3 GHz, 2 GB RAM a 16 GB úložisko. Tiež ponúka 5-palcový Full HD Super AMOLED displej.

Samsung ATIV SE však nie je kompatibilný len s Windows Phone. Je síce pravda, že telefón obsahuje predinštalovaný Windows Phone 8, no vďaka funkcii ATIV Beam je kompatibilný so zariadeniami so systémom Android. Čo poteší zaiste každého, je prekvapivá výdrž batérie. Telefón obsahuje batériu s kapacitou 2 600 mAh, od ktorej Samsung sľubuje až 20 hodín používania na jedno nabitie alebo 20 dní pohotovosti. Telefón sa začne predávať 12. apríla/dubna 2014.

samsung-ativ-se

Dnes nejčtenější

.