Zavřít reklamu

CNET od svojich zdrojov v Samsung Telecommunications America (STA) získal exkluzívne informácie ohľadom vedenia spoločnosti. Za posledné dva mesiace z tejto divízie Samsungu odišlo 5 vysokopostavených manažérov a funkcionárov, mimoriadne dôležitých pre spoločnosť.

Zo spoločnosti totiž za posledné dva mesiace odišli zo Samsungu títo ľudia:

  • Seshu Madhavapeddy – senior viceprezident pre mobilné zariadenia a technológie
  • Nanda Ramachandran – viceprezident a generálny manažér pre stratégiu, marketing a produktový manažment pre Galaxy Tab, Gear a HomeSync
  • Mike Pennington – viceprezident predaja a šéf predajov v USA
  • Ketrina Dunagan – viceprezidentka pre Retail obchody
  • Donna Cerny – riaditeľka ľudských zdrojov

Ketrina Dunagan sa v minulosti významne podieľala na rozvoji stánkov Samsung Experience v obchodnej sieti Best Buy. Všetci vyššie spomenutí sa voči správe serveru CNET zatiaľ nevyjadrili. Všetky tieto odchody sa konali krátko po tom, ako vedenie STA prevzal Gregory Lee. Kevin Packingham sa vyjadril, že opustil spoločnosť po tom, ako spoločnosť zmenila stratégiu a začala sa zameriavať na Galaxy S zariadenia miesto toho, aby Samsung vyvíjal exkluzívne zariadenia pre rôznych operátorov. Zo spoločnosti tiež odišiel Travis Merrill, viceprezident marketingu pre Galaxy Tab. Donna Cerny na svojom LinkedIn profile odhalila, že odišla do Apple, kde pracuje v oddelení ľudských zdrojov.

*Zdroj: CNET

Dnes nejčtenější

.