Zavřít reklamu

Samsung Galaxy S5 miniNa internete sa v noci objavil dokument, ktorý bližšie odhaľuje detaily o displejoch nových verzií Galaxy S5. Vďaka nim vieme, že Samsung nakoniec nepripravuje žiadnu verziu menom Galaxy S5 Neo, ale má v pláne vypustiť novú generáciu Galaxy Mega, teraz označovanú ako „K Mega“ alebo SM-G750. Tabuľka rovnako odhalila, že budúci model Galaxy Mega predstavuje viacmenej kompromis medzi dvoma súčasnými verziami a to nielen z hľadiska veľkosti displeja, ale aj z hľadiska rozlíšenia.

Podľa dokumentu to vyzerá, že Galaxy Mega ponúkne 6-palcový displej s rozlíšením 1280 × 720 bodov, čo na jednu stranu znamená že ponúkne o niečo menší displej ako 6,3″ model a zároveň ponúkne vyššie rozlíšenie než (u nás nedostupný) 5,8″ model. Ten napriek obrovskému displeju ponúkol iba rozlíšenie 960 × 540 bodov, ktoré bolo typické pre Galaxy S4 mini. Samsung ďalej pripravuje Galaxy Dx (alebo Galaxy S5 mini?), ktorý je v dokumente označovaný ako „K Mini“ alebo SM-G800, so 4.5-palcovým displejom. Uniknutá správa tak vyvracia terajšie zistenia, že by mal Samsung testovať Galaxy S5 mini s 4,8″ displejom.

Nakoniec sa v dokumente stretávame s najočakávanejším produktom, Galaxy S5 Prime. Ten je označovaný ako „KQ“ alebo SM-G906, čo je v súlade so správami z uplynulých dní a týždňov. Telefón skutočne ponúkne väčší displej, no bude sa jednať iba o malú zmenu vo veľkosti a najväčšiu zmenu bude predstavovať rozlíšenie. Galaxy S5 Prime by mal ponúknuť 5,2″ displej s rozlíšením 2560 × 1440 bodov, o ktorom sa špekulovalo už v minulosti. Produkt je momentálne vo fáze testovania a čoskoro po ohlásení Android 4.4.3 by sa mohol objaviť na trhu. Včerajší únik na čínskej stránke PRICE odhalil, že telefón obsahuje zatiaľ nepredstavený Android 4.4.3 KitKat.

galaxy s5 family

Dnes nejčtenější

.