Zavřít reklamu

galaxy-note-3-neoPraha, 22. července 2014 – Společnost Samsung začala na vybraných mobilních zařízeních nabízet novou aplikaci IVIO, která je jediným on-line kinem s mimořádnou filmovou knihovnou zdarma. Uživatelé chytrých zařízení Samsung si tak mohou vybrat a zhlédnout tisíce hodin filmů a seriálů, z nichž mnohé nikdy nevyšly na DVD.

Aplikace byla připravena na přístroje se systémem Android. Filmové zážitky tak čekají majitele vybraných Samsung modelů smartphonů, tabletů a řady Note*, s tím že se dostupnost bude v budoucnu rozšiřovat i na další přístroje.

„Tato aplikace jedinečným způsobem spojuje výhody videopůjčovny a kina. Každý si může prakticky kdykoli a kdekoli, a podle své nálady a vkusu, vybrat ze stovek filmových titulů. Kromě filmů a seriálů z domácí i zahraniční produkce zde uživatelé najdou také obsah z produkce studia Walt Disney, který je na území Česka a Slovenska nabízen právě jen díky této aplikaci,“ uvedl Jan Vaníček, Content Manager společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Navíc při prvním spuštění aplikace získají majitelé tabletu Tab S po dobu třech měsíců Prémium účet zdarma, majitelé ostatních zařízení na jeden měsíc. Uživatelé aplikace si tak budou moci zdarma vychutnávat po tuto dobu všech benefitů prémiového přístupu, jako je přehrávání bez reklam, rozšířená nabídka filmů, přístup k obsahu v HD a v neposlední řadě možnost stáhnout si film do svého zařízení a podívat se na něj později, bez nutnosti připojení k internetu.
„Mobilní zařízení Samsung posouvají našim divákům zážitky z filmů a seriálů dál. Mohou sledovat filmy nejenom doma, ale i kdekoli jinde a neunikne jim, žádná naše novinka anebo díl seriálů,“ dodává Martin Paleček, generální ředitel Holywood Classic Entertainment.

*Aplikace IVIO je aktuálně dostupná na zařízeních Tab S, Note Pro, Tab Pro, Tab 3, Tab 4, Note 10.1 2014 Edition, Note 3, Note 3 Neo, S5, S4, S4 Active

TV Ivio

TV Ivio

Dnes nejčtenější

.