Zavřít reklamu

Deezer ikonaPraha 4. srpna 2014 – Samsung má pro své zákazníky v České republice a na Slovensku hudební dárek díky partnerství s jedním z největších a nejrozmanitějších poskytovatelů hudebních streamingových služeb, společností Deezer. Toto partnerství zajistí pro uživatele zařízení značky Samsung kvalitní a lépe dostupný hudební obsah, jelikož katalog Deezer obsahuje více než 30 milionů hudebních skladeb.

Při příležitosti uvedení tabletů řady GALAXY Tab S na trh získají od dnešního dne zákazníci neomezený přístup ke službě Deezer Premium+ na dobu tří měsíců zdarma a bez reklamy. Tato služba poskytuje lepší kvalitu zvuku (320kbps) a doporučení hudebních editorů Deezer. Měsíčně stojí předplatné verze Premium+  5,99 euro (zhruba 164 korun).

Téměř třetina (30 %) majitelů chytrých telefonů na celém světě používá své zařízení ke streamingu služeb na vyžádání1 (VOD), čímž napomáhají tomu, že poslech streamovaného obsahu je nejrychleji rostoucí kategorií v oblasti digitální hudby. Partnerství s Deezer dokazuje, že Samsung tento trend podporuje a pokračuje ve zpřístupňování obsahu spotřebitelům.

„Je to pro nás významné partnerství, které demonstruje náš závazek, že chceme pro naše zákazníky zajišťovat co nejlepší obsah. Digitální hudební trh se vyvíjí neobyčejným tempem. Lidé dávají menší důraz na fyzické vlastnictví a zajímají se více o dostupnost hudby. Naše partnerství s Deezer nabízí zákazníkům okamžitý přístup k bohatému a rozmanitému katalogu s hudebním obsahem, který lze streamovat s využitím Samsung produktů,“ řekl Lee Epting, viceprezident společnosti Samsung Electronics Media Solution Center Europe.

Samsung_Deezer_2

Axel Dauchez, generální ředitel společnosti Deezer, uvedl: „Samsung v současnosti vytváří jedny z nejvíce inovativních zařízení, zatímco my poskytujeme nejvíce intuitivní a osobní hudební službu. Společně jsme schopni nabídnout lidem nejlepší hudební zážitek, který je v současné době dostupný.“

Aplikace je ke stažení z kategorie Galaxy Gifts z obchodu GALAXY Apps zde:

Služba Deezer bude k dispozici pro modely Samsung GALAXY Tab S Family (všechny dostupné modely), Samsung GALAXY S5 a S5 mini, Samsung GALAXY K Zoom a Samsung GALAXY Tab 4 Family (všechny dostupné modely).

  1. Podle NPD Industry Analysis 2013 téměř třetina (30 %) vlastníků smartphonů na celém světě používá své zařízení pro streaming služeb na vyžádání (VOD).
  2. Zákazníci budou mít tři měsíce bezplatný přístup k Deezer Premium+, který poskytuje neomezený přístup do katalogu Deezer bez reklam ve vylepšené kvalitě zvuku (320kbps),      on-line i off-line poslech na různých zařízeních, stejně jako přístup k exkluzivnímu obsahu a doporučením.
  3. Zákazníci budou při přihlášení k promo nabídce Premium+ na tři měsíce zdarma vyzváni k zadání platebních údajů. Tyto údaje budou případně použity k inkasu částky měsíčního předplatného z účtů zákazníků po uplynutí třech měsíců, tedy po skončení nabídky. Zákazníci mají možnost službu Premium+ kdykoliv zrušit během trvání tříměsíčního promo období.
  4. Deezer je druhý největší evropský poskytovatel streamované hudby, dostupný je na 182 trzích celého světa
  5. Zákazníci mohou nabídku čerpat pouze s registrovaným účtem Samsung Account.

Samsung_Deezer

 

Dnes nejčtenější

.