Zavřít reklamu

Level Box miniZvyk Samsungu vydávat „mini“ verze vlajkových lodí zjevně už dolehl i na jeho vlastní audio produkty. Jihokorejský výrobce totiž dnešním dnem oficiálně vydává novou řadu bezdrátových reproduktorů Level Box mini, řadících se mezi relativně novou Level sérii prémiových audio výrobků. Level Box mini je, jak již název napovídá, menší verzí původního reproduktoru Level Box, jenž byl vydán spolu s prémiovými sluchátky před třemi měsíci. 

Samotný Level Box mini disponuje 55mm stereo reproduktorem, jež v kombinaci s pasivním chladičem vydává zvuk doslova prémiové kvality, který je „silný, ostrý a vyvážený“. Stejně jako ostatní Level produkty potom Box mini obsahuje i několik vychytávek, mezi které se řadí i ovládání hlasové asistentky S Voice, funkce text-to-speech nebo dokonce podpora technologie NFC pro bezdrátové propojení s mobilním zařízením. Dále má v sobě Level Box mini integrovaný i systém SoundAlive, používaný i na některých smartphonech společnosti Samsung. Ten se potom stará o automatické zlepšení kvality přehrávaného zvuku a samotnému uživateli nabízí i kroky, které by mohl ve svém vlastním zájmu podniknout pro vylepšení zážitku z poslouchání.

V každém reproduktoru je, jak již některým díky funkci S Voice došlo, zabudovaný i mikrofon, který krom funkce S Voice slouží i na redukci hluku a eliminaci ozvěny. Uvnitř samotného zařízení se potom nachází i baterie s kapacitou 1600 mAh, díky níž je možné vkuse poslouchat 25 hodin muziky bez nutnosti použití nabíječky. Reproduktory z řady Level Box mini budou k zakoupení v modré, modročerné, červené a stříbrné barvě, přesné datum kdy budou k dispozici v obchodech ovšem zatím není známo, s vysokou pravděpodobností se tak ale stane již brzy.

Samsung Level Box mini


*Zdroj: Samsung

Dnes nejčtenější

.