Zavřít reklamu

Nike+ RunningSamsung a Nike pred malou chvíľou oznámili spoluprácu a športovci budú mať hneď dôvod na radosť. Dvojica predstavila novú aplikáciu Nike+ Running dostupnú exkluzívne pre hodinky Samsung Gear S, ktoré boli predstavené tento týždeň. Fitnes aplikácia využíva schopnosti nových hodiniek od Samsungu a tak využije GPS aj 3G pripojenie na to, aby mohla spravovať vaše štatistiky a tiež mohla zobrazovať mapu bez nutnosti nosiť so sebou smartfón – čo športovci tiež ocenia, keďže sa zbavia zbytočnej záťaže.

Čo už ale možno poteší menej, je tak trochu nešťastné naplánovanie predaja Samsung Gear S. Hodinky sa totiž začnú predávať až v októbri/říjnu a priznajme si, že v zimných mesiacoch nemusí byť športovanie zrovna najľahšie. Na druhú stranu, zdravie má hrať dôležitú rolu aj u hodiniek iWatch od Apple, ktoré budú predstavené už za necelé dva týždne a začnú sa predávať o pár mesiacov neskôr. Zároveň sa špekulovalo, že hodinky iWatch ponúknu exkluzívne Nike+ funkcie, čo sa ale teraz ukazuje ako nepravda.

Aplikácia Nike+ Running bude dostupná pre Samsung Gear S zadarmo už v čase vydania hodiniek a okrem vyššie zmieňovaných funkcií bude pri športovaní zobrazovať štatistiky ako vzdialenosť a priemernú rýchlosť a umožní ich zdieľať s priateľmi cez sociálne siete. Okrem toho sú prítomné výzvy Nike+ Challenge, živá audio odozva a nechýba ani vstavaný hudobný prehrávač, vďaka čomu môžu používatelia počúvať hudbu tak, že si na hlavu dajú čelenku Samsung Gear Circle (alebo začnú prehrávať hudbu nahlas cez hodinky?).

Nike+ Running for Samsung Gear S

Dnes nejčtenější

.