Zavřít reklamu

Samsung zahájil konferenciu pomerne netradične a hneď na úvod odprezentoval pripravované novinky v oblasti priemyslu. V roku 2010 predstavil Galaxy S, smartfón. V roku 2011 vytvoril úplne novú produktovú kategóriu phabletov vďaka Galaxy Note a v roku 2013 ovládol trh s inteligentnými hodinkami tým, že uviedol sériu hodiniek Gear. Za tie roky pochopiteľne došlo k inováciám a telefóny už nie sú len telefónmi, ale sú to naše peňaženky a celkovo naše „rozšírenia“. K tomu prichádza do hry Internet of Things, v ktorom budú telefóny a hodinky s hlasovým ovládaním zohrávať dôležitú rolu.

Ešte predtým, než sa Samsung vrhol na predstavenie Galaxy Note 4, predstavil ďalšiu novinku v podobe inovatívneho produktu Galaxy Note Edge. Tento model prináša so sebou inováciu v podobe ohnutého displeja, ktorý je totožný s tým, ktorý sme mohli vidieť už minulý rok na veľtrhu CES 2014. Teraz sa ale zdá, že je už technológia pripravená na produkciu a môžeme ju očakávať na trhu už tento rok.

Samsung Galaxy Note Edge

Jedná sa o špeciálnu edíciu Galaxy Note 4, ktorá ponúka „dodatočný“ displej Edge Screen, ktorý rozširuje bok telefónu o sedem nových „stránok“, na ktorých je možné nájsť pravítko, nahrávač hlasu, rýchly prístup k aplikáciám, S Health a informáciám z Yahoo Finance a Yahoo News. Bočný displej potom poslúži aj ako hodiny, ktoré si položíte na svojo nočný stolík, zatiaľ čo hlavný displej je tmavý. Existuje tu potom aj možnosť využívania bočného displeju pri prehrávaní videa alebo fotení. Samozrejme nebudú chýbať ani rozšírenia od vývojárov, keďže Samsung plánuje už dnes vypustiť do obehu nové SDK. Okrem nového displeja budú k dispozícii aj dva nové obaly S View Cover. Telefón bude dostupný na vybraných trhoch v čiernej a bielej verzii.

Samsung Galaxy Note Edge

Samsung Galaxy Note Edge

Dnes nejčtenější

.