Zavřít reklamu

Samsung Gear SPraha, 10. září 2014 – Samsung Electronics Co. Ltd. připravil ve spolupráci se značkou Diesel Black Gold unikátní módní přehlídku inspirovanou zařízením Samsung Gear S. Partnerství značek Samsung a Diesel Black Gold ztělesňuje svazek inovativní technologie s jedinečným designem a tvůrčím světem módy.

Andreas Melbostad, kreativní ředitel značky Diesel Black Gold, interpretuje revolučnost zařízení Samsung Gear S pomocí řady přizpůsobeného příslušenství, které bude mít premiéru na předváděcích molech při představení kolekce pro jaro/léto 2015. Inovativní technologie Samsung Gear S byla základem pro tvůrčí tým Diesel Black Gold, který vytvořil kolekci unikátních kusů různých tvarů, barev a detailů, vše v charakteristickém kultovním stylu značky. Prvky z kolekce jaro/léto inspirované novou vlnou rockových hvězd, byly použity i v přístupu k zařízení a vyznačující se využitím kůže a kovovými detaily.

Samsung Gear S Diesel Black Gold

Naším cílem je rozvíjení spolupráce se značkami, které inspirují módní svět a povzbuzují lidi, aby vyjádřili svůj osobitý styl,” řekl Younghee Lee, výkonný viceprezident divize globálního marketingu a divize IT & Mobile společnosti Samsung. „Partnerství se značkou Diesel Black Gold je klíčové pro znázornění jednoty módy, technologie a způsobu, jakým se nositelná zařízení stávají součástí každodenního života.”

Andreas Melbostad dodává: „Chtěl jsem hodinkám Gear S vdechnout DNA Diesel Black Gold. Vytvořit personifikovanou podobu Gear S pro nás bylo inspirativní výzvou, zrodila se prodloužená verze člověka a vyjádření jedinečné osobnosti.“

Samsung a Diesel společně natočí 360° video z přehlídky Diesel Black Gold, které bude možné přehrát na Samsung Gear VR a stane se tak pro diváky úžasným a jedinečným zážitkem.

Samsung Gear S Diesel Black Gold

Dnes nejčtenější

.