Zavřít reklamu

Samsung-Galaxy-A5-Black-Front-Back-2Praha 31. října 2014 – Samsung Electronics Co., Ltd., představuje nejnovější zařízení GALAXY A5 a GALAXY A3, která vynikají rafinovaným moderním designem a propracovanými funkcemi pro komunikaci na sociálních sítích. Především mladší uživatele osloví možnost snadno a rychle zachytit významné okamžiky, připojit se k sociálním médiím a podělit se o své každodenní zážitky. Obě zařízení jsou k dispozici v různých barevných provedeních.

„GALAXY A5 a A3 se vyznačují tenkým celokovovým tělem a špičkovým hardwarem. Zprostředkovávají nejlepší možný zážitek na sociálních sítích. Obohacují naši pokročilou řadu zařízení GALAXY o ještě dostupnější zážitky pro mladé spotřebitele vyhledávající aktuální trendy,“ řekl JK Shin, CEO a prezident pro IT a mobilní komunikaci společnosti Samsung Electronics.

5Mpix přední kamera pro bezkonkurenční selfie 

Samsung vybavil své novinky předním fotoaparátem s nadstandardním rozlišením 5 Mpix. Zachycení barvité selfie je tak snazší než kdy předtím. Inovativní fotografické funkce, jako například Wide Selfie, Palm Selfie, Animated GIF, Beauty Face a Rear-cam Selfie, umožňují uživatelům zachytit atraktivní selfie ve vysokém rozlišení pomocí automatického detekování a zaostření obličeje. Zachycené snímky nebo videa lze rychle a snadno sdílet na svých oblíbených sociálních sítích díky rychlé síti LTE kategorie 4.

Samsung GALAXY A3

Ultratenké, celokovové provedení

GALAXY A5 a A3 jsou spolu s GALAXY Alpha dosud nejtenčími smartphony v portfoliu společnosti Samsung Electronics. Jejich celokovové tělo je tenké pouhých 6,7 mm, resp. 6,9 mm. Novinky bude možné pořídit v různých barevných variantách – bílé, černé, stříbrné, růžové, světle modré a zlaté.

Živé zobrazení a výkonný procesor 

Samsung GALAXY A5 a GALAXY A3 mají Super AMOLED displej s technologií Adaptive Display pro jasnější obraz s hlubokým kontrastem a lepší viditelností v prakticky jakémkoliv prostředí včetně jasného slunečního osvětlení. Pohání je čtyřjádrový 1,2GHz procesor, který umožňuje bezproblémový multi-tasking a rychlejší prohlížení webu. Kromě toho nabízejí  GALAXY A5 a A3 oblíbené funkce navržené exkluzivně pro zařízení GALAXY, jako jsou například Režim pro maximální úsporu energie, Private Mode (pouze GALAXY A5) a Multiscreen. Jsou také vybavené funkcí, která přizpůsobuje a zlepšuje zvuk vzhledem k okolnímu prostředí.

Samsung GALAXY A5 a A3 budou dostupné na českém trhu v průběhu ledna 2015. Cena zatím nebyla stanovena.

Samsung GALAXY A5

Technické specifikace Samsung GALAXY A5

Samsung Galaxy A5 specifikace

Technické specifikace Samsung GALAXY A3

Samsung Galaxy A3 specifikace

Samsung Galaxy A5

Dnes nejčtenější

.