Zavřít reklamu

samsung plazma tvBratislava, 10. novembra 2014 – Spoločnosť Samsung je prvým výrobcom inteligentných televízorov, ktorá svojim užívateľom ponúka možnosť sledovať programy českej internetovej televízie Stream.cz. V aplikácii Stream.cz, ktorá je dostupná pre inteligentné televízory Samsung Smart TV vyrobených od roku 2012, si tak diváci môžu vybrať obľúbené relácie ako Jídlo s.r.o. s Romanom Vaňkom, Kancelář Blaník alebo Kazmovu One man show.

„Sledovanosť videí Stream.cz na internete sa pohybuje v desiatkach miliónov vzhliadnutí, preto sme sa rozhodli zaradiť ich relácie do našich televízorov Smart TV. Priaznivci Stream.cz si môžu prehrávať svoje obľúbené videá vo vysokej kvalite na veľkej televíznej obrazovke. Verím, že ponuka zaujme i majiteľov Smart TV, ktorí internetovú televíziu Stream.cz doteraz nesledovali,“ hovorí Pavel Mizera, špecialista na obsah Smart TV v spoločnosti Samsung.

Väčšina videí zo Stream.cz je dostupná vo Full HD kvalite. Vzhľadom k dostupnej rýchlosti internetového pripojenia ju možno samozrejme znížiť. V aplikácii Stream, ktorá je súčasťou ponuky Smart TV, stačí vybrať konkrétnu reláciu a v rámci nej prehrávať videá podľa vlastného výberu. Po skončení zvoleného videa sa automaticky spustí ďalší diel v poradí.

Aplikácia Stream je súčasťou obsahovej ponuky tiež UHD televízorov Samsung. Tie sú teraz ešte dostupnejšie vďaka bonusovému cashback programu. K získaniu až 550 € z obstarávacej ceny späť sa stačí do 14 dní od nákupu a najdlhšie do 31. decembra 2014 zaregistrovať na webových stránkach www.samsung-bonus.eu. Pre viac informácií o bonusovej akcii vrátane pravidiel účasti navštívte tieto stránky, alebo kontaktujte infolinku: +420 606 276 122, info@samsung-bonus.eu.

Samsung Smart TV Stream.cz

Dnes nejčtenější

.