Zavřít reklamu

Samsung DV80F5E5HGW/EEBratislava, 1. decembra 2014 – Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd., svetový inovátor v oblasti domácich spotrebičov, predstavuje na českom a slovenskom trhu novú sušičku DV80F5E5HGW/EE. Vďaka technológii tepelného čerpadla vyniká energetickou úspornosťou, bielizeň suší pomocou systému senzorov a zaručuje dokonalý výsledok nielen vďaka 10 voliteľným programom. Naraz zvládne až 8 kg bielizne a na LED displeji je možné sledovať čas zostávajúci do konca sušenia, kontrolovať priebeh cyklu a zistiť akúkoľvek drobnú poruchu, vrátane jej riešenia. Ak vás nákup tohto spotrebiča zaujíma viac, môžete si prečítať rôzne porovnanie, práve sušičkám sa venoval portál Arecenze.

Pri vývoji sušičky DV80F5E5HGW/EE sme sa sústredili na všetko, čo je podstatné pre jej užívateľov. Pokročilé technológie nám umožňujú ponúknuť vysoký užívateľský komfort. Nielen špeciálne programy, ktoré vysušia bielizeň presne podľa predstáv, ale tiež napríklad možnosť vybrať si stranu, na ktorú otvoríme dvere sušičky, jednoznačne uľahčujú používateľom prácu,“ vysvetľuje Kateřina Holíková, produktová manažérka pre práčky spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak, a dodáva: „Ďalšou unikátnou funkciou je Smart Check, ktorá rozpozná a diagnostikuje problémy v počiatočnej fáze a poskytuje rýchle a jednoduché riešenie pomocou smartfónu.“

Samsung DV80F5E5HGW/EE

Krásna aj praktická

Nová sušička v portfóliu značky Samsung vyniká elegantným dizajnom Crystal Gloss, ktorý je plne zjednotený s dizajnom práčok F500. Jednoduché ovládanie je zabezpečené pomocou grafického LED displeja. Obojstranné dvierka je možné namontovať do požadovaného smeru otvárania. Prípadná zmena strán je veľmi jednoduchá a rýchla. Svojou kapacitou zodpovedá vysokým nárokom modernej doby a počas jedného cyklu je možné usušiť až 8 kg bielizne, čím šetrí čas a energiu. K dispozícii je praktické vnútorné osvetlenie bubna sušičky, aby manipulácia s bielizňou bola čo najjednoduchšia.

Nabitá technológiami

Pomocou technológie senzorov vlhkosti a teploty je kontrolovaná dĺžka programu a podľa danej situácie dochádza adekvátne k regulácii spotreby energie. Bubon s otvormi v tvare diamantov sa veľmi osvedčil v práčkach Samsung, preto je ním vybavená aj nová sušička. „Diamanty“ vytvárajú vzduchové vankúše, vďaka ktorým je proces sušenia efektívnejší a šetrnejší. Pre udržanie konštantného výkonu sušičky je nevyhnutné, aby bol jej kondenzačný filter pravidelne udržiavaný. DV-F500 rozpozná, kedy je potrebné filter vyčistiť a upozorní na to červenou ikonkou. Množstvo kondenzátu v nádobke zasa znázorňuje indikátor v ľavom hornom rohu sušičky, vďaka čomu majú užívatelia prehľad o tom, kedy je nutné nádobku vyprázdniť.

Samsung DV80F5E5HGW/EE

Domáci lekár

Neoceniteľným pomocníkom je funkcia Smart Check. Sušička sama rozpozná a diagnostikuje problémy v počiatočnej fáze a upozorní užívateľa na možný problém na LED displeji. Kód z displeja stačí naskenovať do smartfónu a návod na rýchle a jednoduché riešenie je hneď po ruke. Zdĺhavé čítanie návodu na použitie už nie je potrebné a vypočutie si pokynov pomôže predísť závažnejším nedostatkom, ktoré by si vyžiadali zásah opravára.

Spätný bonus pri nákupe spoločne s práčkou

Ak si zákazníci od 1. decembra zakúpia novú sušičku spoločne s jedným z vybraných modelov práčok Samsung (pozri tabuľku nižšie), môžu získať spätný bonus vo výške až 130 €. Výška bonusu sa líši podľa jednotlivých modelov práčok. K získaniu zľavy sa stačí po nákupe zaregistrovať na webových stránkach www.samsung-bonus.eu. Zároveň je potrebné vyplniť výrobné čísla oboch prístrojov a nahrať účtenku. Samsung peniaze následne zašle zákazníkovi na účet, alebo poštovou poukážkou. Ponuka platí pre prvých 70 registrovaných kombinácií, najneskôr do 28. 2. 2015.

Tab.: Modely práčok Samsung, na ktoré sa vzťahuje spätný bonus:

Model

MOC

Spätný bonus

Sušička

DV80F5E5HGW/EE

799 €

Práčky

WF80F5E2U2W/LE

553 €

108 €

WF80F5E5U2W/LE

593 €

119 €

WF80F5E5U4W/LE

663 €

130 €

 

 

 

 

 

 

Sušička je v predaji od 1. decembra 2014 za maloobchodnú cenu 799 €.

Technické parametre Samsung DV80F5E5HGW/EE

Energetická trieda A++
Účinnosť sušenia B
Maximálna kapacita bielizneaž 8 kg
Spotreba elektrickej energie  235 kWh/rok
Hlučnosť 65 dB(A) re 1pW
Funkcie
  • Smart Check – rozpozná a diagnostikuje problémy v počiatočnej fáze a poskytuje rýchle a jednoduché riešenie pomocou smartfónu
  • Indikátor priebehu sušenia, ukazovateľ zostatkového času
  • Kontrolka pre včasné čistenie filtra
  • Ukazovateľ množstva kondenzátu v nádobke
  • Ochrana pred pokrčením
DizajnCrystal Gloss design s grafickým LED displejom
Počet programov  10
Ďalšie funkcie Odložený koniec, detská poistka, vypnutie zvuku, vnútorné osvetlenie, diamantový bubon
Rozmery spotrebiča Š x V x H 600x850x600 mm
Váha spotrebiča54 kg

Samsung DV80F5E5HGW/EE

 

Dnes nejčtenější

.