Zavřít reklamu

Samsung Powerbot VR9000Bratislava, 10. decembra 2014 – Spoločnosť Samsung Electronics Czech and Slovak začne na českom a slovenskom trhu 15. decembra predaj nového robotického vysávača Powerbot VR9000. Ten sa vyznačuje sacím výkonom až 60x vyšším, než u bežných robotických vysávačov a vďaka pokročilým technológiám umožňuje úplne automatické a maximálne komfortné upratovanie podlahy.

Powerbot VR9000 odstraňuje obmedzenia bežných robotických vysávačov a prach skutočne nasáva. Vysoký sací výkon je zásluhou pokročilej technológie Digital Inverter a predznamenáva začiatok novej éry upratovania. Hubica s o polovicu dlhšou kefou má oveľa širší záber a zaisťuje tak rýchlejšie a efektívnejšie upratovanie. Unikátna technológia CycloneForce navyše výrazne znižuje riziko zanesenia filtrov a zaručuje vysoký výkon po dlhú dobu. Modernizovaný systém snímania FullView Sensor umožňuje rýchly a hladký pohyb vysávača pre dôkladné a účinné čistenie. Vďaka zostave senzorov, ktoré minimalizujú slepé miesta, sa totiž šikovne vyhýba prekážkam.

„Samsung Powerbot VR9000 uľahčí užívateľom každodenné domáce práce. Významne uľahčuje vysávanie, a preto sa určite stane nenahraditeľným pomocníkom pre každého, kto sa chce zbaviť stereotypných povinností spojených s upratovaním domácnosti,“ hovorí Denisa Čarná, produktová manažérka pre malé domáce spotrebiče v spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Samsung Powerbot VR9000

Vysoký sací výkon

Jednou z najväčších výhod, ktorú Samsung spotrebiteľom prostredníctvom vysávača Powerbot VR9000 ponúka, je vynikajúci sací výkon, ktorý je pri vysávaní kľúčovým kritériom.

Vyznačuje sa tromi kľúčovými funkciami:

  1. Inteligentná technológia Digital Inverter vytvára sací výkon, ktorý je až 60-krát vyšší než

u bežných robotických vysávačov. Na technológiu Digital Inverter poskytuje spoločnosť Samsung záruku 10 rokov.

  1. Väčšia bubnová kefa má oveľa širší záber. Powerbot VR9000 nepoužíva bočné kefy, takže je málo pravdepodobné, že by sa do neho zamotali káble alebo vlákna koberca.
  2. Vďaka revolučnej technológii CycloneForce si Powerbot VR9000 udrží vysoký sací výkon po dlhú dobu. Vytvára silnú odstredivú silu víriacu prachové častice vo vnútornej komore, čím dochádza k oddeleniu nečistôt a prachu zo vzduchu, ktoré sa následne usadzujú vo vonkajšej komore nádoby na prach. Filter vo vysávači Powerbot VR9000 teda zostáva dlhšiu dobu čistý a bráni upchatiu vysávača.

Samsung Powerbot VR9000

Nebojte sa, že sa upratovanie niekde zadrhne

Spotrebitelia sa nemusia obávať, že by Samsung Powerbot VR9000 našli zastavený s vybitou batériou niekde medzi nábytkom, a domácnosť by tak zostala nepoupratovaná. Tento robotický vysávač je vybavený vysoko výkonným senzorom FullView, ktorý prístroju umožňuje lepšie rozpoznať prostredie, v ktorom sa pohybuje. Sústava senzorov pomáha v širokom uhle okolo vysávača rozpoznať aj veľmi úzke a malé prekážky, a minimalizuje tak „slepé miesta“. Vysávač sa teda môže bezpečne pohybovať po celej miestnosti a inteligentne sa vyhýba všetkým predmetom a obchádza miesta, kde by mohol uviaznuť.

Pohyb navyše uľahčujú kolieska Easy Pass umiestnené na bokoch prístroja. Väčšie kolieska s priemerom až 105 mm a schopnosť nadvihnúť sa až o 15 mm umožňujú vysávaču ľahko prekonať prekážky, ako sú káble alebo prahy dverí.

Vysáva, kam ukážete

Úplne unikátna funkcia vysávača Powerbot VR9000 má názov Point Cleaning. Diaľkové ovládanie s laserovým ukazovátkom umožňuje ukázať na určité miesto, ktoré je potrebné vyčistiť. Vysávač prejde na označené miesto a vysáva ho tak dlho, pokým ho ovládanie navádza. Vďaka tejto funkcii už nie je nutné prístroj prenášať za chodu tam, kde je potrebné povysávať.

Samsung Powerbot VR9000

Navrhnuté pre lepší domov

Dômyselnému a módnemu vzhľadu vysávača Powerbot VR9000 dominujú elegantné krivky a atraktívny povrch. Inovatívny dizajn je súčasne zárukou vynikajúcich čistiacich schopností. Vysávač už nie je v klasickom okrúhlom tvare, ale v prednej časti disponuje kefou v tvare T, využívanou pri klasických podlahových vysávačoch, takže je schopný starostlivo upratať celú miestnosť vrátane kútov. Priehľadná nádoba CycloneForce ukazuje, koľko prachu vysávač nazhromaždil, a je možné ju ľahko od zvyšku prístroja oddeliť a vysypať do odpadkového koša.

V ponuke je farebný variant Airborne Copper s top výbavou, ktorá kombinuje iskrivú medenú s elegantnou čiernou a bielu.

Samsung Powerbot VR9000 sa na slovenskom trhu začne predávať 15. decembra za odporúčanú maloobchodnú cenu 970 € vrátane DPH (model VR20H9050UW). Najskôr bude k dispozícii výhradne u predajcu Alza.sk.

Samsung Powerbot VR9000

Dnes nejčtenější

.