Zavřít reklamu

Samsung logoĎalšou novinkou, ktorú Samsung predstavil, sú nové televízory S-UHD. Čo to znamená? S znamená niekoľko kľúčových noviniek. Okrem skvelého kontrastu má ohromujúci jas a pri tom sú tieto televízory energeticky úsporné. Dôležitou vlastnosťou je, že nové S-UHD televízory ponúkajú dvojnásobne vyššiu presnosť farieb, čoho výsledkom je takmer realistické podanie farieb vo videách a filmoch. Samsung sa nezabudol zamerať na dizajn. Tentoraz sa zameral na rôzne detaily tak, aby boli nové S-UHD TV nádherné zo všetkých strán. O dizajn televízoru sa postaral popredný švajčiarsky dizajnér Yves Behar a jeho štúdio fusedesign. Výsledkom sú skosené hrany televízoru a vrúbkovanie na zadnej strane televízie.

Ako sa dalo čakať, Samsung predstavil novinky súvisiace s operačným systémom Tizen. Hneď prvou funkciou je Quick Connect, ktorá umožní okamžite presunúť obsah z telefónu na TV. Ďalšia výhoda používania mobilného OS na televízore má výhodu druhej obrazovky. To znamená, že zatiaľ čo sledujete na svojom televízore NBA, na telefóne môžete sledovať napríklad, ako sa darí Michaelovi Jordanovi. Vrámci tohto sa Samsung spojil s poskytovateľmi informatívneho športového aj filmového obsahu, medzi ktorých patria partneri AccuWeather, BBC, NBA, PGA, WWE, MLB, Netflix a ďalší.

untitled4

uhd_alliance

Samsung tiež vo svete TV a Audia rozhodol oznámiť „Samsung Audio Lab“. Toto nové laboratórium má na starosti vývoj toho najkvalitnejšieho zvuku, aký kedy poskytovali reproduktory Samsung. Prvé dva výtvory sú reproduktory WAM 6500 a WAM 7500, o ktorých sa môžete dozvedieť viac tu. Dvojica je spojená s vynovenou verziou aplikácie Multiroom App, ktorá umožní ovládať reproduktory a hudbu v nich v jednotlivých miestnostiach.

suhd2

Dnes nejčtenější

.