Zavřít reklamu

touchwiz motivyO smartphonech Galaxy A3 a Galaxy A5 jsme se v minulých měsících dozvěděli spoustu zajímavých informací, ať už ohledně jejich kovového designu či poněkud přívětivé ceně. Mezi to vše pak tak nějak „zapadly“ i informace o tom, že obě tyto zařízení a pravděpodobně i Galaxy A7 přijdou s podporou motivů (themes), které jsou dosud mezi uživateli Androidu velice populární a (nejen) Google Play je jich plný.

Jak se však nově zdá, tato novinka nezůstane pouze smartphonů z řady Galaxy A a můžeme jí očekávat i na všech budoucích zařízeních, alespoň tak to tedy tvrdí interní zdroj zahraničního portálu SamMobile. Smartphony vybavené touto vymožeností, z nichž první by měl údajně být vlajkový Galaxy S6 (pokud pomineme Galaxy A), pak budou disponovat svým vlastním „Themes Center“, kde bude možné spolu s motivy i individuálně nastavit například systémové zvuky či fonty.

A aby toho nebylo málo, Samsung přidá ještě tzv. „Theme Store“, tedy jakýsi obchod s motivy, kde si je uživatelé budou moci různě stahovat a instalovat. Jak to bude vše ve finále vypadat a zda-li Samsung ještě něco změní bohužel zatím není jasné, nepochybně se ale jedná o skvělou zprávu a Samsung tímto krokem zajisté potěší obrovský počet svých zákazníků.

touchwiz motivy

*Zdroj: SamMobile

Dnes nejčtenější

.