Zavřít reklamu

Olloclip samsung galaxy s6Budúca vlajková loď Samsungu bude stavať na príslušenstve viac, než predošlé generácie telefónu. Dokonca sa má jednať o veľmi veľkú zmenu, ktorej výsledkom by mohlo byť, že Samsung nebude musieť predstaviť rôzne deriváty telefónu, ale jednoducho si každý z nás prispôsobí mobil tak, ako chce. Práve preto by sme mali očakávať, že telefón bude podporovať aspoň tri rôzne typy príslušenstiev, ktorými si premeníte svoju Galaxy S6-ku napríklad na výkonnejší variant Galaxy K zoom.

O akom príslušenstve sa vlastne hovorí? Už teraz sa vraví o trojici rôznych doplnkov, ktoré budú hrať kľúčovú rolu vrámci príslušenstva pre telefón. V prvom rade to bude príslušenstvo, ktoré pomôže rozšíriť funkcie S Health. Môže sa jednať o inteligentnú elektroniku, ktorá vám umožní merať napríklad cukor v krvi a nie je vylúčená podpora cloudu pre lekárske účely. To znamená, že by ste mohli zdieľať diabetické dáta s vašim doktorom na diaľku a nemuseli by ste tak za ním chodiť. Okrem toho sa vraví, že Samsung pracuje aj na vlastných stepperoch, bicykloch a ďalšom športovom vybavení, ktoré by bolo možné synchronizovať so svojou Galaxy S6-kou.

Druhý typ príslušenstva môže súvisieť s dodatočnými displejmi. Už teraz sa stretávame so sekundárnymi bočnými displejmi, ale Galaxy S6 by to mohla posunúť ďalej a mohli by sme sa stretnúť s prídavnými e-ink displejmi, ktoré budú prospešné jednak z hľadiska výdrže batérie a jednak si na svoje prídu čitatelia elektronických kníh. Takýto displej by sa pripevnil pravdepodobne na zadnú stranu, ale nie je vylúčené, že by sa jednalo o ultra-tenký panel, ktorým by ste prekryli pôvodnú obrazovku mobilu. No a nakoniec môžeme očakávať prídavné objektívy, čo sa bude rozhodne páčiť fotografom. Použitie prídavných objektívov by mohlo u nich nahradiť Galaxy K zoom, keďže takéto doplnky by mohli ponúkať napríklad optický zoom, ktorý by ste mohli brať so sebou. Objektívy sú populárne už dnes a napríklad na fotke nižšie môžete vidieť Olloclip pre Galaxy S5.

Olloclip Samsung Galaxy S5

*Zdroj: Android.com.pl

Dnes nejčtenější

.