Zavřít reklamu

Xpress-M2885FWBratislava, 30. januára 2015 – Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd., získala počas udeľovania Buyers Laboratory (BLI) Winter Awards už druhý rok po sebe prestížne ocenenie „Produktový rad čiernobielych/multifunkčných tlačiarní roka“. Tento úspech podčiarkla ďalšími piatimi cenami za vynikajúce výsledky.

 

„Samsung neúnavne pracuje na vývoji tlačových riešení, ktoré nielen zvyšujú produktivitu a efektivitu, ale sú tiež úsporné z hľadiska nákladov pre našich zákazníkov. Teší nás, že BLI ocenil naše úsilie pri vytváraní inovatívnych produktov, ktoré budú spĺňať aj prekonávať vysoké očakávania našich súkromných a podnikových zákazníkov,“ povedal David SW Song, Senior viceprezident divízie Strategic Marketing and Sales for Printing Solutions v spoločnosti Samsung Electronics.

Uznanie za vysoký a spoľahlivý výkon

Tlačiarne Samsung získali ocenenie „Produktový rad čiernobielych/multifunkčných tlačiarní roka“ vďaka vynikajúcemu výkonu, energetickej úspornosti, ekologickej šetrnosti a jednoduchému použitiu. Jednotlivé modely potom získali ďalších päť ocenení v samostatných kategóriách. BLI vyzdvihla predovšetkým dotykové rozhranie tlačiarní, vysoký výkon a efektivitu nákladov.

Smart MultiXpress M5370 series

V kategórii malé až stredné pracovné skupiny získal NFC model Samsung ProXpress C2620DW ocenenie „Vynikajúca A4 farebná tlačiareň“ a model Samsung ProXpress C2670FW zvíťazil v kategórii multifunkčných tlačiarní. Samsung MultiXpress M5370LX získal ocenenie „Vynikajúca A4 čiernobiela multifunkčná tlačiareň pre veľké pracovné skupiny“.

„Ako jedno z prvých multifunkčných zariadení na trhu používa tlačiareň MX5370 pre ovládací panel technológiu tabletov od spoločnosti Samsung, čím vytvára vysoko adaptabilné a flexibilné zariadenie. Pridajte vynikajúci výkon a nízke náklady pre stredných až veľkoobjemových užívateľov a máte víťaza,“ vysvetlila Marlene Orr, BLI senior analytička pre tlačiarne/A4 MFP.

V kategórii podnikových tlačiarní získal Samsung ocenenie „Vynikajúca A3 farebná multifunkčná tlačiareň 21-30 ppm“ za svoj model MultiXpress X4300. „Tlačiareň Samsung MultiXpress X4300LX preukázala nielen vynikajúcu spoľahlivosť v teste tlače 120 000 strán, ale tiež ponúka vysokú kvalitu farebnej tlače, ktorá je lepšia ako u mnohých konkurentov. Zákazníkov, ktorí využívajú prevažne čiernobiele dokumenty, iste zaujme, že prístroj získal vysoké známky ako v režime tlače, tak kopírovanie,“ povedal George Mikolaja, BLI senior produkt editor pre A3 kopírky / MFP.

Smart MultiXpress X4300 series

Vedúce postavenie v oblasti energeticky úsporných funkcií

Laserová čiernobiela multifunkčná tlačiareň Samsung Xpress M2885FW bola ocenená za „Vynikajúce výsledky v oblasti energetickej efektívnosti“. Poskytuje pridanú hodnotu pre spotrebiteľa tým, že vďaka radu energeticky úsporných funkcií znižuje ročnú spotrebu energie.

„Ročná miera spotreby energie vo výške 48 %, teda takmer polovica priemeru, je u produktov, ktoré v BLI testujeme, ozajstnou raritou. Samsung nie je v oblasti energeticky efektívnych zariadení žiadnym nováčikom. V predchádzajúcom testovacom období získal päť ocenení BLI za energetickú účinnosť. Tlačiareň Xpress M2885FW slúži ako ďalší vynikajúci príklad stratégie spoločnosti Samsung v oblasti životného prostredia,“ zhodnotila Lisa Reider, Senior Product Editor, Scanners and Environmental v Buyers Laboratory.

Samsung Xpress M2885

Dnes nejčtenější

.