Zavřít reklamu

Google Play MusicPoužíváte-li pro streaming hudby službu Google Play Music, následující zpráva vás zajisté nadchne. Hudba Google Play totiž rozšiřuje svou nabídku a nově si v ní můžete uložit až 50 000 songů, což je více než dvojnásobek dvacetitisícového limitu, který platil ještě před několika dny. To vše je pak stejně jako dřívě zcela zdarma, limit by se potom měl zvýšit automaticky, no pokud si nejste jisti, zda-li již vaše verze zvýšený počet podporuje, stačí se v aplikaci podívat do sekce nastavení, kde je limit zobrazen.

Google Play Music každopádně v porovnání s konkurencí nabízí vůbec nejlepší nabídku, alespoň co se ukládání vaší hudební knihovny týče. iTunes Match od Apple nabízí podobnou službu, ovšem s kapacitou pouze 25 000 songů a navíc za 25 dolarů ročně. Zdarma pak funguje služba od Amazonu, ten vás však nechá uložit si pouze 250 songů. Připomínáme, že limit 50 000 songů se vztahuje pouze na stažené skladby přidané uživatelem, počet zakoupených či hudebních děl nijak omezován samozřejmě není a do zmíněných 50 000 se hudba zakoupená z Google Play Music nezapočítává.

Jak zdarma ukládat vlastní hudbu na Google Play Music?

  • Pomocí svého Google účtu se přihlašte na play.google.com/music
  • Pro okamžitý přístup k ukládání hudby klidněte na „Použít standardní verzi“
  • S pomocí poskytnuté navigace nahrajte do úložiště Google Play Music vaší hudbu, ať už se jedná o iTunes knihovnu či třeba složku „Hudba“ ve vašem PC
  • Pusťte si vámi uloženou hudbu kdykoli, kdekoli, offline i online. Google Play Music funguje na Androidu, Windows a dokonce i na iOS platformě, přičemž ve všech případech je vaše knihovna synchronizována a vy tak máte na každém zařízení přístup k veškeré hudbě, kterou jste do Google Play Music uložili.

Google Play Music

*Zdroj: Google

Dnes nejčtenější

.