Zavřít reklamu

Samsung Gear VRBarcelona 5. března 2015 – Samsung Electronics Co., Ltd. potvrzuje své vedoucí postavení v oblasti nositelných technologií a mobilní virtuální reality prostřednictvím nejnovější verze Samsung Gear VR Innovator Edition, která je plně optimalizována pro smartphony nové generace Samsung Galaxy S6 a S6 edge. Samsung Gear VR Innovator Edition dává více uživatelům možnost vychutnat si bezkonkurenční, plně pohlcující filmový zážitek z virtuální reality díky lepšímu zobrazování a pohodlnějšímu zpracování. Jejich základem je technologie od Oculus.

  • Mimořádná zábava: Díky Gear VR Innovator Edition získává uživatel zážitek ze sledování filmů s vysokým rozlišením, televizních pořadů, VOD služeb a fotografií zcela nový rozměr.  Zařízení je plně optimalizováno pro Galaxy S6 a S6 edge včetně jejich 5,1palcových Super AMOLED displejů. Spolu se sníženou pixilací a širokým zobrazovacím polem získává uživatel vylepšenou zkušenost z virtuální reality po delší dobu.
  • Vylepšené pohodlí: Díky zmenšení velikosti o 15 % se Samsung Gear VR pohodlněji nosí. Ergonomicky upravené popruhy poskytují lepší rozložení váhy zařízení, zatímco mechanické větrání podporuje zážitek z virtuální reality.
  • Vysoká kvalita výkonu: Vyšší výpočetní výkon a lepší kvalita grafiky umožňují uživatelům prozkoumat ta nejlepší virtuální dobrodružství.
  • USB kompatibilita: Gear VR lze nyní napájet přes USB port, což prodlužuje dobu jeho používání.
  • Široká nabídka: Obsah pro Gear VR je k dispozici ke stažení přes Oculus Store. Uživatelé tak mají rozsáhlejší možnosti výběru optimalizovaného a lokalizovaného obsahu virtuální reality od špičkových tvůrců včetně napínavých VR her a nové 360° show Cirque du Soleil s názvem Kurios.

Technické specifikace zařízení Samsung Gear VR Innovator Edition

Toto zařízení je určeno pro inovativní spotřebitele, především pro nadšence do virtuální reality, vývojáře a pro mobilní experty a profesionály.

Gear VRRozměry196 x 107,9 x 82,9 mm
SenzoryAkcelerometr, gyroskop, senzor blízkosti (detekce připojení/odpojení)
Zorné pole96˚
IPD pokrytí54 ~ 70 mm (pevné čočky)
PříslušenstvíVýměnná obličejová část, přenosné pouzdro, hadřík na čištění
BarvaSněhově bílá
KonektivitamicroUSB připojení ke Galaxy S6 a S6 edge

* Veškeré funkce, vlastnosti, specifikace a další informace o produktu uvedené v tomto dokumentu, včetně, ale nikoli výhradně, výhod, designu, ceny, komponentů, výkonu, dostupnosti a vlastností výrobku mohou být změněny bez předchozího upozornění.

Samsung Gear VR (SM-R320)

Dnes nejčtenější

.