Zavřít reklamu

Galaxy S6 swarovskiSpoločnosť Samsung začala vo veľkom prezentovať prémiové príslušenstvo k novinkám Galaxy S6 a Galaxy S6 edge, ktoré sa začnú predávať už budúci mesiac. Zrejme už netreba pripomínať, že príslušenstvo bude k dispozícii v kolekciách, pričom prémiová kolekcia dostala pomenovanie Rich Accessory Collection. Táto kolekcia zahŕňa obaly a púzdra vyrobené prémiovými značkami ako Swarovski, Montblanc či Rebeca Minkoff. Fakt, že Samsung prezentuje príslušenstvo, je však dôkazom toho, že spoločnosť sa chce u svojich noviniek zamerať na prémium, čo platí nielen o mobile ale aj o doplnkoch k nemu.

Burton predstavil púzdra inšpirované svojimi najpopulárnejšími dizajnami, takže ak snowboardujete na doskách od Burtonu alebo nosíte jeho oblečenie, potom vám bude Galaxy S6 naozaj ladiť. Svoje obaly predstavil aj populárny pop-art umelec Romero Britto, ktorý začal spolupracovať so Samsungom práve teraz pri príležitosti vyrobenia prémiových obalov pre S6. Ako sa dalo čakať, obaly majú nádych jeho expresionistickej tvorby, aj keď väčšina obalu je istá a priehľadná.

Swarovski na to ide iným štýlom a dokazuje, že diamanty nijak neuškodia dizajnu mobilu. Celá zadná strana obalu je zdobená kryštálikmi a vyjde vás celkom draho, ale je to snáď tá najprémiovejšia ochrana mobilu, akú uvidíte. Tým samozrejme nechcem povedať, že by tvorba ostatných nebola luxusná. Montblanc predstavil svoje luxusné kožené obaly a flipové púzdra už pred nejakým časom a viac sme sa o nich rozpísali v samostatnom článku. No a nakoniec, dámy si môžu ukryť svoj Galaxy S6 alebo S6 edge do luxusného púzdra Rebeca Minkoff, ktoré svojim dizajnom imituje dámsku koženú peňaženku. Všetko toto príslušenstvo sa začne predávať v čase zahájenia predaja Galaxy S6 a Galaxy S6 edge v apríli/dubnu.

Galaxy S6 Swarovski Case

Galaxy S6 Burton case

Galaxy S6 Rebecca Minkoff case Galaxy S6 Romero Britto case

Dnes nejčtenější

.