Zavřít reklamu

Galaxy S6Jak to u většiny nových zařízení bývá, i do Galaxy S6 se ještě před vydáním pustila parta nadšenců z webu MyFixGuide a my díky nim už měsíc před vstupem nové vlajkové lodi Samsungu na trh víme, jak tato novinka vypadá uvnitř a jak se vlastně mezi „vnitřnosti“ tohoto unibody zařízení dostat. A podle návodu od výše zmíněného portálu to vypadá, že je to poněkud složitější, než jak Samsung uvedl v jeho uživatelské příručce, rozebrání tohoto skvostu z kovu a skla byste si tedy měli pořádně rozmyslet.

Každopádně je v první řadě třeba říci, že u Samsung Galaxy S6 by se dala zcela bez problému použít známá věta „Ta pravá krása se skrývá uvnitř“, zařízení totiž vypadá uvnitř stejně, ne-li více elegantně, jako na povrchu. Žádný nepopsatelný mišmaš tedy po rozebraní rozhodně nenajdete. Ale právě rozebrání je, jak již bylo zmíněno výše, poněkud složitou záležitostí, přeci jen se jedná o unibody smartphone. Krom nutného odšroubování rámečku, NFC čipu a šroubů od základní desky zařízení je totiž navíc třeba pro odejmutí samotného zadního krytu na něj působit 2 až 3 minuty pájkou, aby se uvolnil.

Je tedy dobré zvážit, zda-li výměna baterie za ztrátu záruky a X minut rozkládání a skládání zařízení za to opravdu stojí. Přeci jen Galaxy S6 už od základu nabízí rozšířené možnosti účinné úspory baterie, díky čemuž jeho 2550mAh baterie vydrží ve většině případů déle, než spousta konkurentů s vyšší kapacitou. Návod na rozebrání Galaxy S6 naleznete v odkazu zde.

Galaxy S6 výměna baterie

Dnes nejčtenější

.