Zavřít reklamu

Samsung-S-UHD-TVBratislava, 7. apríla 2015 – Do slovenských obchodov prichádza rad prémiových televízorov s najmodernejšou zobrazovacou technológiou súčasnosti. Televízory Samsung SUHD dosahujú vďaka novému spôsobu podsvietenia a technológii nano crystal color nevídané farby a kontrast, ktorý je až 10x vyšší ako u ostatných súčasných technológií. Zákazníci, ktorí si novinku zakúpia od 10. do 12. apríla, navyše získajú bonus v podobe UHD videopacku, externého harddisku s obsahom v jedinečnej UHD kvalite v hodnote 249 €. Na rovnaké obdobie pripravil Samsung pre zákazníkov súťaž o hodnotné ceny, vrátane SUHD televízora.

UHD videopack, ktorý môžu bezplatne získať zákazníci, ktorí si zakúpia SUHD TV v období od 10. do 12. apríla, okrem iného obsahuje americký filmy s českými titulkami Forest Gump, Star Trek, G.I. Joe Retaliation a ďalšie.

Veľká súťaž o SUHD TV

Na obdobie 10. až 12. apríla pripravil Samsung pre zákazníkov v Česku a na Slovensku veľkú súťaž o televízor SUHD UE55JS8502 v hodnote 3 199 €. Záujemcovia si vo vybraných 19 predajniach prejdú 3 edukatívne zóny, na hernú kartu získajú 3 pečiatky a zodpovedia 2 vedomostné otázky. Víťazom sa stane ten, kto správne odpovie, prípadne bude najbližšie správnej odpovedi. V prípade viacerých správnych odpovedí rozhodne čas, kedy bola vyplnená kartička prijatá. Druhou cenou je zakrivený soundbar HW-J7501 a tretí výherca získa audio zariadenie Multiroom M7. Ceny do súťaže sú spoločné pre Českú aj pre Slovenskú republiku. Víťazi budú vyhlásení 13. apríla.

Viac informácií nájdete tu.

Samsung SUHD TV

„Televízory SUHD predstavujú špičku medzi súčasnou zobrazovacou technológiou. Aby sme našim zákazníkom predviedli, čo sa za týmto tvrdením skrýva, pripravili sme na prvý predajný víkend špeciálnu akciu. Súťaž, pri ktorej si každý môže aktívne vyskúšať, aký rozdiel v kvalite obrazu SUHD TV prináša,“ vysvetľuje Miroslav Záhorec, produktový manažér TV/AV v spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak, a dodáva: „Ľuďom chceme ukázať, aký viditeľný posun v kvalite zobrazenia prináša nová technológia.“

Technológia budúcnosti

Televízory SUHD využívajú nanokryštálové polovodiče, ktoré prenášajú rôzne farby svetla v závislosti na ich veľkosti. Výsledkom je produkcia najčistejších farieb s najvyššou svetelnou účinnosťou, ktorá je teraz na trhu dostupná. Aj vďaka 10-bitovému panelu táto technológia sprostredkuje širokú paletu najpresnejších farieb a divákom poskytuje 64-krát viac farieb ako bežné LED televízory.

Funkcia pre remastrovanie obsahu v Samsung SUHD TV prevádza všetok obraz na rozlíšenie UHD a zároveň vylepšuje podanie farieb, aby bol plne využitý potenciál televízora. Navyše, automaticky analyzuje jas obrazu, aby sa predišlo dodatočnej spotrebe energie. Výsledný obraz ponúka oveľa bohatšie tiene, zatiaľ čo svetlé časti obrazu sú 2,5-krát jasnejšie ako na konvenčných výrobkoch. Okrem toho SUHD TV využívajú ekologicky šetrnú technológiu, ktorá im zaisťuje prvotriednu úspornosť a spoľahlivosť.

Samsung S-UHD TV

Stvorené pre vaše zmysly

Funkcie Smart TV sú navrhnuté tak, aby plne vyhovovali súčasnému životnému štýlu, ktorého trendom je okrem iného prepájanie televízora s rôznymi typmi mobilných zariadení a vzájomné zdieľanie obsahu. Vďaka operačnému systému Tizen je SUHD TV otvorená novým možnostiam, ktoré prinesie budúci technický vývoj. Jednoducho je možné sledovať videá na TV obrazovke, alebo TV relácie na telefóne. Funkcia Quick Connect automaticky rozpozná smartfóny spárované prostredníctvom technológie BLE (Bluetooth Low Energy). Na sledovanie videí z telefónu tak stačí stlačiť jediné tlačidlo. Zároveň je možné na telefóne sledovať televízne programy bez akejkoľvek dodatočnej aplikácie alebo zložitého nastavovania.

Zakrivená obrazovka – skvelý zážitok z ktoréhokoľvek uhla

Zakrivenie obrazovky SUHD TV má optimálny uhol a bolo navrhnuté tak, aby sa divák do sledovanej scény maximálne ponoril. Vďaka tomu je možné sledovať rovnako kvalitný obraz z ľubovoľného uhla, takže si dokonalý zážitok vychutnajú aj tí, ktorí sa nepozerajú priamo spredu.

Televízor ako elegantný doplnok

Televízory SUHD radu JS9502 vyniknú v každom priestore vďaka nariasenému povrchu, ktorý dodáva krivke na správnych miestach elegantný nádych. Dizajn televízora tak pôsobí nielen z prednej, ale aj zo zadnej strany luxusným dojmom. Navyše disponujú skoseným rámom, ktorý televízoru dodáva ešte väčšiu hĺbku, umocňuje zážitok zo sledovania a spolu so zakrivenou obrazovkou diváka ešte viac vtiahne do deja.

Samsung S-UHD TV

Obsah v špičkovej kvalite

Aby bolo možné kvalitu obrazu náležite oceniť, pripravuje Samsung adekvátny SUHD obsah. V spolupráci s významným hollywoodskym štúdiom 20th Century Fox vzniká bezkonkurenčná ponuka filmov, ktoré spĺňajú prémiové štandardy kvality SUHD. Napríklad Fox Innovation Lab pre Samsung remastruje niekoľko vybraných scén z filmu Pí a jeho život od režiséra Anga Lee, špeciálne pre SUHD televízor. Filmy nájdu záujemcovia na SUHD harddisku, ktorý sa objaví v predaji počas tohto roka.

„Ako technologický inovátor sa snažíme našim zákazníkom neustále prinášať tie najvyspelejšie technológie na trhu a televízory SUHD sú toho dôkazom. V druhej polovici tohto roka uvedieme na trh nový UHD Blu-ray, čím opäť posunieme hranice zo sledovania filmov v domácom prostredí na vyššiu úroveň,“ poznamenáva Miroslav Záhorec, produktový manažér TV/AV v spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Samsung stál pri zrode tzv. UHD aliancie – koalícia spoločností, ktoré sa spojili za účelom neustáleho zvyšovania úrovne video zábavy. Nové televízory budú spĺňať nové štandardy, ktoré podporia inováciu v oblasti video technológií vrátane 4K a vyšších rozlíšení, vysokej dynamickej škály (HDR), širšieho farebného gamutu a pohlcujúceho 3D audio.

Na pultoch predajní dnes Samsung spustil predaj týchto konkrétnych modelov:

  • UE48JS8502TXXH – uhlopriečka 48 palcov – 2 699 €
  • UE55JS8502TXXH – uhlopriečka 55 palcov – 3 199 €
  • UE55JS9002TXXH – uhlopriečka 55 palcov – 3 799 €
  • UE65JS8502TXXH – uhlopriečka 65 palcov – 4 799 €
  • UE65JS9502TXXH – uhlopriečka 65 palcov – 6 799 €
  • UE78JS9502TXXH – uhlopriečka 78 palcov – 12 499 €
  • UE88JS9502TXXH – uhlopriečka 88 palcov – 24 999 €

Samsung S-UHD TV

Dnes nejčtenější

.