Zavřít reklamu

Samsung-S-UHD-TVBratislava, 16. apríla 2015 – Spoločnosť Samsung Electronics Czech and Slovak týždeň po uvedení svojich najnovších SUHD televízorov na slovenskom trhu spúšťa „Súťaž UHáDni a vyhraj“. Hlavnou výhrou je Samsung SUHD televízor.

Štart súťaže je už túto sobotu, 18. apríla, v nákupnom centre Eurovea, kde počas soboty a nedele umelec bude naživo tvoriť grafitovú koláž z 8 kultových filmov. Koláž bude následne umiestnená na stránke súťaže www.uhadniavyhraj.sk. Záujemcovia, ktorí si budú chcieť pozrieť tvorbu koláže, nájdu umelca na námestí Eurovea pri fontáne alebo v prípade zlého počasia v priestore pri kinách. Okrem toho im budú k dispozícii promotérky, ktoré vysvetlia postup zapojenia sa do súťaže. Základnou úlohou súťažiacich je zaregistrovať sa na stránke www.uhadniavyhraj.sk a uhádnuť všetkých
8 názvov filmov, ktoré vyplnia do virtuálnej obrazovky SUHD TV. Do žrebovania o Samsung SUHD televízor budú zapojení len súťažiaci, ktorí správne vyplnili všetkých 8 políčok. Žrebovanie víťaza sa uskutoční po ukončení súťaže 26. apríla.

Televízory SUHD využívajú nanokryštálové polovodiče, ktoré prenášajú rôzne farby svetla v závislosti na ich veľkosti. Výsledkom je produkcia najčistejších farieb s najvyššou svetelnou účinnosťou, ktorá je teraz na trhu dostupná. Aj vďaka 10-bitovému panelu táto technológia sprostredkuje širokú paletu najpresnejších farieb a divákom poskytuje 64-krát viac farieb ako bežné LED televízory.

Zakrivenie obrazovky SUHD TV má optimálny uhol a bolo navrhnuté tak, aby sa divák do sledovanej scény maximálne ponoril. Vďaka tomu je možné sledovať rovnako kvalitný obraz z ľubovoľného uhla, takže si dokonalý zážitok vychutnajú aj tí, ktorí sa nepozerajú priamo spredu.

Samsung S-UHD TV

Dnes nejčtenější

.