Zavřít reklamu

Galaxy Note Edge

V spoločnosti Samsung sa už od začiatku tohto mesiaca pošepkávalo, že Galaxy Note 5 by mohol byť predstavený predčasne a vyzerá to, že na týchto správach naozaj niečo bude. Agentúra Reuters totiž prišla so správou od nemenovaného zdroja, že Galaxy Note 5 bude oficiálne odhalený v polovici augusta/srpna, približne 2 týždne pred zvyčajným predstavovaním svojich modelov Note.

Veľa krát sme už počuli takéto fámy, že najnovšie modely budú predstavené skôr a vždy sa ukázalo, že to bol len planý poplach. No vzhľadom na to, že správu teraz uverejnila agentúra Reuters, je dosť možné, že to bude pravda. Povráva sa, že jedným z hlavných dôvodov, prečo by Samsung mohol predstaviť Note 5 predčasne, by mohol byť údajný neúspech Galaxy S6 a S6 edge. Aj keď nebolo nič oficiálne potvrdené, telefónom sa vraj nepodarilo spraviť taký prielom ako tvorcovia očakávali. Spoločnosť teda nedosiahla očakávaný zisk, čo je prvý dôvod. Druhý dôvod je ten, že ak bude Note 5 predstavený v auguste, bude to skôr, než dôjde k predstaveniu iPhone 6s Plus.

Aj napriek všetkým špekuláciám, nech sú už akokoľvek pravdivé, berieme tieto informácie s rezervou a netreba sa na ne spoliehať. Bez ohľadu na to, kedy bude oficiálne Samsung Galaxy Note 5 naozaj predstavený, si môžeme byť istí, že to bude opäť ďalšie majstrovské dielo nasledujúce stopy Galaxy S6 a S6 Edge. Máme sa určite na čo tešiť.

Samsung Galaxy Note 4

*Zdroj: WSJ

Dnes nejčtenější

.