Zavřít reklamu

Galaxy S6 edge+

Tři měsíce od vydání jednoho z nejpokrokovějších smartphonů součanosti – Galaxy S6 edge se konečně blíží moment, kdy Samsung představí novější a pochopitelně i lehce pozměněnou verzi tohoto skvostu. Ta, jak je již známo, ponese název Samsung Galaxy S6 edge+ a přemýšlíte-li nad tím, zda „plus“ v názvu stejně jako u konkurenčního iPhone dělá smartphone větší, máte vlastně naprostou pravdu. Jak ale bude něco takového vypadat pro širokou veřejnost konečně odhalil zahraniční portál GSMArena, od ITSKINS se mu totiž podařilo získat první render rozměrnější verze Galaxy S6 edge.

Pokud patříte mezi odpurce fotoaparátů vyčnívajících ze zařízení, Galaxy S6 edge+ vás opět moc nenadchne, stejně jako u předchozí verze se vyboulený zadní fotoaparát dostaí i na tuto novinku. Navzdory některým dohadům pak na zařízení nalezneme port USB 2.0, přestože se původně mluvilo o integraci zbrusu nového USB C. Stejně jako Galaxy S6 edge má i „plus“ varianta umístěny reproduktory na spodní straně těla a změny se nepřekvapivě nedočká ani materiál, zadní část bude tedy opět skleněná a zároveň tedy i neodjímatelná, na výměnu baterie či microSD slot můžete tedy rovnou zapomenout.

V rozměrech 154.4 mm x 75.8 mm x 6.9 mm se potom bude ukrývat 5MPx přední a 16MPx zadní fotoaparát s OIS a clonou f/1.9, procesor Snapdragon 808 SoC a 4 GB nové LPDDR4 RAM, vyrobené přímo Samsungem. Kapacita úložiště by přitom měla být 32 GB, kapacita baterie přesně 3000 mAh. Představení této novinky by se pak mělo udát již za měsíc, a to přesně 12. srpna/augusta, přičemž do prodeje by se smartphone měl dostat o 9 dní později, tedy 21. srpna/augusta.

Galaxy S6 edge+

Galaxy S6 edge+

*Zdroj: GSMArena

Dnes nejčtenější

.