Zavřít reklamu

pracka-ww9000Bratislava, 1. októbra 2015 – Spoločnosť Samsung pozýva svojich zákazníkov na nákup výkonných práčok a špičkových chladničiek a spúšťa bonusovú akciu. Zákazníci, ktorí si v období od 1. októbra do 30. novembra tohto roka zakúpia vybrané modely práčok a chladničiek vo vybraných obchodoch (prehľad nižšie), môžu svoj nákup zaregistrovať na www.samsung-bonus.eu a získať späť až 159 € za práčku, resp. až 290 € za chladničku. Na získanie zľavy sa stačí do 14 dní po nákupe zaregistrovať, najneskôr do 30. novembra 2015. K tomu je potrebné vyplniť výrobné číslo zakúpeného prístroja a nahrať účtenku. Samsung následne zákazníkovi zašle príslušnú čiastku na jeho účet alebo poukážkou.

„Vybrať si medzi množstvom spotrebičov ten pravý nie je ľahké a mnohokrát hrá cena spotrebiča zásadnú úlohu. Preto chceme zákazníkom prostredníctvom zvýhodnenia ponúknuť možnosť voľby prvotriednych spotrebičov za výnimočné ceny. Práčky a chladničky Samsung sú pre zákazníkov istotou vysokého výkonu a energetickej úspornosti. Navyše sú vybavené špičkovými technológiami a vďaka svojmu originálnemu dizajnu perfektne ladia s modernou domácnosťou,“ hovorí Petr Kheil, riaditeľ divízií spotrebnej elektroniky, IT a Enterprise Business spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Perte dokonale a pritom šetrne

Akcia sa vzťahuje na 8 modelových radov práčok, alebo kombináciu práčky a sušičky DV80F5. Výška bonusu pre zákazníkov sa odvíja podľa zvoleného typu práčky, resp. produktu. Práčky Samsung sú vybavené technológiou pre šetrné pranie Eco Bubble, ktorá prostredníctvom aktívnej peny odstraňuje nečistoty pri nižších teplotách. Digitálny invertorový motor zabezpečuje energeticky šetrnú prevádzku a vzťahuje sa na neho výnimočná 10-ročná záruka. Akčný model WF80F5E5U2W získal ocenenie Dobrá kvalita od nezávislého časopisu dTest a model WW10H9600EW/EO bol dokonca víťazom testu.

Samsung WW9000

Priestranné, prehľadné a bez námrazy

V rámci akcie si môžu zákazníci vyberať z celkom 15 modelových radov chladničiek. Tie sa vyznačujú napríklad technológiou SpaceMax, ktorá poskytuje o 30% viac priestoru (až o 90 l) oproti konvenčným spotrebičom. Dômyselný systém nastaviteľných priehradiek a výsuvných políc sa postará o dokonalú prehľadnosť a umožňuje využiť vnútorný priestor chladničky bezo zvyšku. Systém oddeleného prúdenia vzduchu zvlášť pre chladničku a mrazničku, Twin Cooling Plus, poskytuje potravinám optimálne podmienky a predlžuje ich čerstvosť. Energeticky šetrnú prevádzku zabezpečuje technológia True No Frost, ktorá zamedzuje vzniku námrazy.

Podrobné pravidlá akcie nájdete na www.samsung-bonus.eu alebo je možné kontaktovať  infolinku telefonicky na +420 606 276 122 alebo e-mailom info@samsung-bonus.eu.

Samsung Food Showcase

Tabuľky cenového zvýhodnenia podľa modelov:

Práčky

samsung cashback pracky

 

Chladničky

Samsung cashback chladnicky

Akcia prebieha u predajcov Alza.sk, DATART, Dunaj.sk, Electro Expert – Samsung Galérie, Elsatex, EURONICS a jeho maloobchodní distribuční partneri, FAST PLUS + sieť PLANEO a jeho maloobchodní distribuční partneri, Hej.sk, K+B sieť a jeho maloobchodní distribuční partneri, Krajčík Elektro, MALL.SK, NAY, Obchodny-dom.sk, OKAY, PLAY Electronics a jeho maloobchodní distribuční partneri.

Dnes nejčtenější

.