Zavřít reklamu

Samsung-S-UHD-TVBratislava, 26. októbra 2015 – Aj keď si hovoríte, že je ešte dostatok času, Vianoce sa nezadržateľne blížia. Dokazuje to aj vaše čoraz intenzívnejšie rozmýšľanie nad tým, čím by ste potešili každého člena rodiny. Čo tak vsadiť na jeden darček, ktorému sa potešia všetci? Tohtoročné zakrivené SUHD televízory prinesú radosť všetkým.

Televízory Samsung SUHD dosahujú vďaka novému spôsobu podsvietenia a technológii nano crystal color nevídané farby a kontrast, ktorý je až 10x vyšší ako u ostatných súčasných technológií. Výsledkom je produkcia najčistejších farieb s najvyššou svetelnou účinnosťou, ktorá je teraz na trhu dostupná. Aj vďaka 10-bitovému panelu táto technológia sprostredkuje širokú paletu najpresnejších farieb a divákom poskytuje 64-krát viac farieb ako bežné LED televízory.

Vďaka funkcii pre remastrovanie obsahu v Samsung SUHD TV si aj tie staršie filmy, ktoré si uchovávate na svojich USB diskoch, oveľa viac vychutnáte. Funkcia prevádza všetok obraz na rozlíšenie UHD a zároveň vylepšuje podanie farieb, aby bol plne využitý potenciál televízora. Navyše, automaticky analyzuje jas obrazu, aby sa predišlo dodatočnej spotrebe energie. Výsledný obraz ponúka oveľa bohatšie tiene, zatiaľ čo svetlé časti obrazu sú 2,5-krát jasnejšie ako na konvenčných výrobkoch. Takže sledovanie Mrázika či vianočnej klasiky S tebou mě baví svět dostane úplne nový rozmer. Okrem toho SUHD TV využívajú ekologicky šetrnú technológiu, ktorá im zaisťuje prvotriednu úspornosť a spoľahlivosť.

Samsung S-UHD TV

Obrazovka, ktorá vás objíme 

Obrazovky SUHD TV majú optimálny uhol zakrivenia a boli navrhnuté tak, aby sa divák do sledovanej scény maximálne ponoril. Vďaka tomu je možné sledovať rovnako kvalitný obraz z ľubovoľného uhla, takže si dokonalý zážitok vychutnajú aj tí, ktorí sa nepozerajú priamo spredu.

Navyše sú nové televízory vybavené Smart funkciami, ktoré vyhovujú súčasnému životnému štýlu. Trendom je prepájanie televízora s rôznymi mobilnými zariadeniami a vzájomné zdieľanie obsahu, ktoré si vychutnáte dosýta. Jednoducho tak môžete sledovať videá na TV obrazovke, alebo TV relácie na telefóne. Funkcia Quick Connect automaticky rozpozná smartfóny spárované prostredníctvom technológie BLE (Bluetooth Low Energy). Na sledovanie videí z telefónu tak stačí stlačiť jediné tlačidlo. Zároveň je možné na telefóne sledovať televízne programy bez akejkoľvek dodatočnej aplikácie alebo zložitého nastavovania. Vďaka operačnému systému Tizen je SUHD TV otvorená aj ďalším novým možnostiam, ktoré prinesie budúci technický vývoj.

Televízor ako elegantný doplnok

Televízory Samsung SUHD vyniknú v každom priestore, a každý z nich ozvláštňuje iný špecifický dizajn.

JS9500  

Skosený rám dodáva obrazovke televízora ešte väčšiu hĺbku, umocňuje zážitok zo sledovania a spolu so zakrivenou obrazovkou vás ešte viac vtiahne do deja – nehovoriac o tom, že televízor s ním vyzerá ako umelecké dielo vystavené v galérii.

(v predaji od 6 549 €, uhlopriečky 65, 78 a 88 palcov)

Samsung SUHD TV

JS9000

Povrch s riasením dodáva krivke na správnych miestach elegantný nádych, takže dizajn televízora pôsobí nielen z prednej, ale aj zo zadnej strany luxusným dojmom, ktorý je viditeľný z každej strany. Nechajte sa uniesť detailmi riaseného dizajnu.

(v predaji za 3 249 € a uhlopriečkou 55 palcov)

JS8500

Minimalistický dizajn s rozlíšením SUHD vás vtiahne do obrazu. Televízor sa pýši prémiovým rámom s kovovým povrchom a tenkým, elegantným oblúkovým stojanom v tvare T, ktorý dvíha obrazovku do vzduchu. Tento televízor je nádherný z každého uhla – ako dobré umelecké dielo.

(v predaji od 2 179 €, uhlopriečky 48, 55 a 65 palcov)

Či už si vyberiete rad JS8500, JS9000 alebo kráľa SUHD – JS9500, vždy sa môžete tešiť na netradičný zážitok zo sledovania.

Samsung S-UHD TV

Dnes nejčtenější

.