Zavřít reklamu

s4-mini-black-edition2Bratislava – Pre využitie tejto akcie stačí zakúpiť smartfón Samsung Galaxy S4 mini alebo S5 mini u niektorého z predajcov zapojených do akcie a do dvoch týždňov sa zaregistrovať prostredníctvom stránok www.samsung-bonus.eu alebo poštou cez P.O. Box.

Akcia platí od 13. novembra do 31. decembra 2015 alebo do vypredania zásob.

Smartfón Samsung Galaxy S4 mini alebo S5 mini je možné zakúpiť v značkových predajniach Samsung a v desiatkach ďalších kamenných aj internetových obchodov. Kompletný zoznam predajcov zapojených do akcie je k dispozícii na adrese www.samsung-bonus.eu, kde sú popísané aj oba spôsoby registrácie a podrobné pravidlá pre získanie 35 € späť. V prípade nejasností je pre zákazníkov zriadená kontaktná infolinka +420 702 193 570 a e-mail info@samsung-bonus.eu.

Samsung Galaxy S4 mini a S5 mini sú menších rozmerov, napriek tomu nestrácajú nič z výbavy. Galaxy S4 mini ponúka 4,3-palcový QHD Super AMOLED displej, 8Mpx fotoaparát a aplikáciu S Health pre sledovanie vašej kondície. Smartfón Galaxy S5 mini navyše vyniká odolnosťou voči prachu a vode, režimom pre vysokú úsporu energie či snímačom odtlačkov prstov. Jeho displej má veľkosť 4,5 palca a HD rozlíšenie.

Odporúčaná maloobchodná cena Samsung Galaxy S4 mini je 219 € vr. DPH a cena Galaxy S5 mini je 289 € vr. DPH.

s4-mini-black-edition

Dnes nejčtenější

.