Zavřít reklamu

galaxy-c7Telefony, jakými jsou například Samsung Galaxy C5 či C7, nabízejí vlastnosti top telefonů, bohužel ale i spolu s méně extravagantními specifikacemi. Minulý měsíc vyšlo najevo, že korejská společnost Samsung pracuje na Pro verzích výše uvedených zařízeních. Cestou do Indie byla mimo jiné spatřena i nová verze druhého modelu, tedy Galaxy C7. 

Galaxy C7, pod označením SM-C7010, bylo dodáváno pro účely testování. Bohužel stále není jasné, kdy se zařízení dočkáme i my koncový zákazníci. Mobilní telefon bude disponovat 5,5palcovým displejem s rozlišením FullHD. Phablet nabídne luxusní kovové zpracování, jehož srdcem bude procesor od Qualcommu, a to přesněji Snapdragon 625. O dočasně zpracované soubory se postará operační paměť o velikosti 4 GB. K prodeji budou ihned dvě verze. Jedna nabídne 32 GB, druhá 64 GB vnitřní úložiště.

Galaxy C7

Baterie bude vybavena běžnou kapacitou, tedy 3 300 mAh. Na zadní straně zařízení nalezneme 16-megapixelový s přisvětlovací LED diodou a automatickým ostřením. Na opačné straně telefonu bude pro „selfie“ fotografie sloužit 8-megapixelový čip. Cena telefonu by se měla pohybovat mezi 200 a 400 dolarech. Modely Galaxy C5 a C7 spatří světlo světa v Číně, poté se dostane i k nám do Evropy.

Galaxy C7 Pro

*Zdroj: PhoneArena

Dnes nejčtenější

.