Zavřít reklamu

Z nějakého důvodu mají klávesnice od Samsungu vážnější problémy. Jedná se především o používání klávesnice v tovární e-mailové aplikaci. Chyby hlásili pouze někteří majitelé smartphonů řady Galaxy S. Tyto problémy se však začaly objevovat teprve nedávno, je tedy více než jasné, že se jedná spíše o softwarovou chybu, která souvisí se samotnou aplikací od korejského výrobce.

Nicméně, na internetu se také šíří zprávy o tom, že se chyb dočkaly i nejnovější modely Samsung Galaxy S6 a S7. Každopádně, problémy se týkají pouze legální a oficiální e-mailové aplikace. Jestliže tedy používáte Gmail, anebo jinou e-mailovou aplikaci pro kontrolu zpráv, jste relativně v bezpečí.

samsung-galaxy-s7

Jeden z uživatelů telefonu řady Galaxy S na internetu napsal:

Kdykoliv se snažím psát písmeno „s“, automaticky se z aplikace odstraní všechny emaily. Dále se některá slova samovolně mění na úplně něco jiného. Je to jako autokorekce, akorát více škodí. Při psaní se i samovolně vypínají funkce, jako jsou „Autoreplace“, „Autocaps“, „Autospace“ a „Autopunctuate“. Mluvil jsem již několikrát s podporou, dokonce měli i vzdálený přístup k mému zařízení. Po obnovení nastavení mé klávesnice však problém nezmizel..

Někteří uživatelé tvrdí, že se problém týká pouze klávesnice od Samsungu. Pokud se tedy přepnete do klávesnice od Googlu, anebo použijete SwiftKey, měli byste mít po problému. Zatím nemáme o chybě podrobnější informace, korejská společnost se k celé situaci zatím oficiálně nevyjádřila.

*Zdroj: phonearena

Dnes nejčtenější

.