Zavřít reklamu

Říkal tu snad někdo, že je Hangouts mrtvý? Vždyť právě byl aktualizován s podporou jedné skvělé funkce z nového Androidu 7.1 Nougat – zástupci aplikací! Je pravda, že Google velmi rád spojuje většinu svých aplikací, a díky třetích stran, nyní Hangouts podporují rychlé akce pomocí dlouhého stisknutí ikony. Jedná se vlastně o takový 3D Touch, ovšem v softwarovém provedení.

Jestliže chcete novou funkci využívat, musíte mít na svém telefonu či tabletu nainstalovaný nejnovější operační systém, tedy Android ve verzi 7.1 Nougat. Důležité je také mít ve svém zařízení Nova Launcher Beta či Pixel Launcher, kterým je vybaven Google Pixel.

Nova Launcher 5.0 Beta nabízí softwarový 3D Touch

Pokud veškeré podmínky splňujete, můžete rychle zahájit novou konverzaci, anebo klasický hovor. Možné je taktéž uskutečnit videohovor. Jestliže však máte provázaných hned několik Google účtů s aplikací Hangouts, budete si muset vždy při vyvolání funkce vybrat vhodný účet. 3D Touch nabízí nová verze Hangouts 14. Pokud aplikaci stále nemáte nainstalovanou, přejděte do Obchodu Play.

hangouts-header

Zdroj: Phonearena

Dnes nejčtenější

.