Zavřít reklamu

Další pondělí je za námi a tak je čas pro hromadu nových aplikací, které se v Obchodě Play nachází. Budeme k vám ale fér. V Google obchodě se denně objeví více než sto nových appek a není to vůbec snadný úkol najít ty nejlepší. Našli jsme si pro vás však ty nejatraktivnější, které stojí za pozornost.

V průběhu tohoto týdne se nám tu objevila aplikace od Microsoftu, zvaná Hype. Aplikace Selfie od stejného vývojáře udělala skok také do Androidu, a stejně tak udělali i vývojáři Photoshop Sketch a Fix, a mnoho dalších zajímavých novinek.

ActionDirector Video Editor

Jedná se vlastně o video editor přímo pro Android, který vám pomůže s ořezem, rozmazáním, zrychlením, zpomalením, změnou barev, a přidáním zvuku do vašich videí.

actiondirector-video-editor

 

Microsoft Selfie

Selfie appka od Microsoftu využívá hned celou řadu algoritmů, takže jeho účinek zkrášlení je mnohem hladší a lepší než u ostatních průměrných aplikací.

microsoft-selfie

 

Photoshop Fix

Jak již z názvu napovídá, jedná se o aplikaci, která bude především retušovat a obnovovat fotografie. „Appka“ dokáže také do značné míry upravit obličejové rysy člověka.

adobe-photoshop-fix

Photoshop Sketch

Photoshop Sketch umožňuje, například umělcům či ilustrátorům, přístup hned k 11 nástrojům, díky kterým lze upravovat velikost, barvu, průhlednost a další aspekty fotografií. Aplikace dokonce nabízí možnost vytvořit si své vlastní kartáče, a to pomocí „appky“ Capture CC.

adobe-photoshop-sketch

Zdroj: Phonearena

Dnes nejčtenější

.