Zavřít reklamu

Používání našich telefonů v průběhu řízení auta. Není to nic, co by si někdo rád přiznal, že to dělá, ale je to něco, co každý z nás alespoň jednou udělal. Je to velmi nebezpečné a za to riziko to nestojí. Někdy je ale zapotřebí použít aplikaci Google Mapy a přijít na to, jak a kudy se dostanu na místo určení, anebo provést rychlý hovor se svým šéfem. 

Google se na tuto problematiku zaměřil a vytvořil Android Car, což je konkurence Apple Car. Jedná se de facto o interakci mezi Android telefonem a autem. Tuto službu mnoho automobilových výrobců do svých nových modelů integrují, ale lidé prostě nemají peníze na to, aby každým rokem kupovali nové vozy, tak jako to dělají s telefony.  Google toto bere v úvahu a na své konferenci I / O oznámil, že Android Car bude brzy k dispozici přímo pro telefony s Androidem. Měsíce a měsíce jsme na tuto aplikaci čekali, až nyní jsme se konečně dočkali.

Chcete-li používat Android Car, vše, co potřebujete udělat, je aplikaci stáhnout, najít levný držák do auta a připojit telefon. Aplikace vám nabídne neuvěřitelně zjednodušené rozložení, které vám pomůže používat telefon bezpečně a efektivně i během jízdy. Aplikaci můžete stáhnout zdarma v Obchodě Play.

android-auto-multiple

Zdroj: Phonearena

Dnes nejčtenější

.