Zavřít reklamu

Několik zahraničních zdrojů nám před několika hodinami potvrdilo, že nová vlajková loď Galaxy S8 nabídne zcela zásadní a revoluční změny. Nové informace, které sahají až do Jižní Korei, ukazují hned pět největších změn, kterými bude nový model vybaven. 

Pravděpodobně největším updatem bude zcela nový design s minimálními okraji na horní a spodní straně telefonu. Díky tomu dojde k odstranění hardwarového tlačítka, protože právě displej bude zabírat hned celou přední stranu. Náš exkluzivní zdroj nám mimo jiné oznámil, že čtečka otisků prstů bude zakomponována přímo do displeje.

Změn dozrají také boční tlačítka, která budou nahrazena dotykovými senzory. Galaxy S8 tak nabídne velmi hodnotný, uhlazený a čistý design, který se stane základem pro další modely. Displej bude vybaven speciální technologií, která sníží energetické nároky až o 30 %. Podle všeho bychom se mohli dočkat 5,7palcového zobrazovacího panelu. Tedy, abych byl přesný, tak 6,2”, a to u Galaxy S8 Edge se zakřiveným displejem. Další novinkou bude nová technologie pro bezdrátové nabíjení, které bude mnohem rychlejší.

s8-thumb

Zdroj: Sammobile

Dnes nejčtenější

.