Zavřít reklamu

Zbrusu novou vlajkovou lodí čínského výrobce se pro následující rok stalo Huawei P9, které se dočkalo poměrně velké popularity, tržby totiž převyšují 9 milionů kusů. Nicméně, už teď se nemůžeme dočkat nového kousku, které Huawei plánuje.

Na internetu se objevily nové obrázky, které zřejmě zachycují model „P10“ a byl spatřen na čínské sociální síti Weibo. Co se zadní strany prototypu týče, Huawei půjde do boje s konkurencí opět s duálním fotoaparátem, duální LED diodou a designem připomínající dnešní iPhony. Čočky fotoaparátu budou zřejmě vybaveny Leica technologií. Čtečka otisků prstů nám tentokráte přeskočila na přední stranu zařízení.

Naštěstí dnešní únik také přichází s kompletní sadou doporučených hardwarových specifikací pro model P10. Telefon bude mít s největší pravděpodobností 5,5palcový displej s rozlišením QHD. Srdcem celého stroje bude procesor od Huawei, Kirin 960 SoC. O dočasně spuštěné aplikace a soubory se postará operační paměť o velikosti 4 GB. Úložný prostor pak nabídne kapacitu 64 GB. Vyšší model pak nabídne 6 GB RAM a 128 GB vnitřní úložiště.

Zdroj: GSMArena

Dnes nejčtenější

.