Zavřít reklamu

Přibližně před tři čtvrtě rokem zjistila skupina z Redditu, že oficiální aplikace Facebook má problémy, které se týkají rychlého vybíjení telefonu, a to u iOS zařízení. Facebook v závislosti na těchto testech vydal rychlou aktualizaci, která měla problém s vybíjením opravit, ale situace se moc nezlepšila.Nyní se dokonce zjistilo, že majitelé smartphonů s Androidem zažívají úplně stejné problémy, jako právě uživatelé konkurenčního iOS. 

Tech World Zone nedávno testoval aplikaci Facebook na novém Nexusu 6P, a to pomocí Metalu. Jedná se o tzv. wrapper pro FB. Výsledky ukázaly, že po celém týdnu, kdy byla aplikace Facebook z telefonu odstraněna, vydržela baterie na jedno nabití až o 20 % více. Dále se také zlepšil celkový výkon a stabilita samotného systému.

Aplikace je podle všeho spuštěná na pozadí, a to i v případě, že je v režimu offline. Zdá se, že je to z důvodu rychlého načtení obsahu při otevření aplikace a poskytování oznámení.

Zaznamenali jsme zprávy několika uživatelů, kteří se potýkají s problémy týkající se rychlosti naší aplikace pro Android. Vše pečlivě zkoumáme a budeme vás aktualizovat tak často, jak to jen bude možné. Problémy chceme prostě a jednoduše eliminovat… – prohlásil mluvčí Facebooku.

Jestliže tedy chcete mít až o 20 % větší výdrž na jedno nabití, doporučujeme vám aplikaci Facebook ze svého telefonu odstranit, a to jak z telefonů s Androidem, tak i z iPhonů respektive z iOS.

samsung-galaxy-a7-review-ti

Zdroj: Phonearena

Dnes nejčtenější

.