Zavřít reklamu

Samsung spouští prodej svých nápaditých a inovativních chytrých hodinek Gear S3. Novinka právě teď míří do České republiky. Oficiální prodej u nás bude zahájen 2. prosince, přičemž obě verze (frontier i classic) si mohou zájemci pořídit za doporučenou maloobchodní cenu 10 990 Kč. Průlomový nadčasový design kombinuje prvky klasických hodinek s nejmodernější mobilní technologií a uživatelé mají na výběr ze dvou verzí –  robustní Gear S3 frontier a moderní a elegantní Gear S3 classic.

„Gear S3 jsou významným přírůstkem v portfoliu chytrých hodinek a jsou inspirované klasickými hodinkami tradičních výrobců proto, aby mohly uživatelům nabídnout prémiový a nadčasový vzhled,” řekla Younghee Lee, výkonná viceprezidentka globálního marketingu a nositelných zařízení divize Mobile Communications Business společnosti Samsung Electronics. 

„Naším cílem je neustálý rozvoj a udržení vedoucí pozice v oblasti nositelných zařízení a můžeme sebevědomě potvrdit, že inteligentní hodinky Gear S3 nemají na trhu konkurenci.” 

Nadčasový design a bezkonkurenční pohodlí

Obě varianty Gear S3 frontier a Gear S3 classic jsou inspirovány tradičními výrobci hodinek a jejich design je dotažen do dokonalosti až na úrovni nejjemnějších detailů, jako jsou patentovaný kruhový ovladač lemující displej nebo pečlivě zpracované detaily ciferníku. Ten si uživatelé mohou přizpůsobit podle své nálady a osobních preferencí stejně jako řemínky. Gear S3 jsou totiž kompatibilní se standardními hodinkovými řemínky s roztečí 22 mm. Hodinky zároveň podporují funkci Always On Watch, prostřednictvím které neustále zobrazují čas, aniž aby se displej zhasínal.

Gear S3 kromě nejmodernějších technologií nabízejí rovněž odolnost vůči vodě a prachu (stupeň krytí IP68) a robustnější verze frontier rovněž splňuje armádní standard odolnosti MIL-STD-810G. Uživatelé mohou jejich prostřednictvím monitorovat své denní aktivity díky vlastní GPS a aplikacím S Health, výškoměru, tlakoměru či rychloměru. Přehled mají také o venkovních podmínkách včetně nadmořské výšky a atmosférickém tlaku, dále o náhlých změnách počasí, vzdálenosti, kterou urazili a také rychlosti. Díky baterii s dlouhou výdrží je stačí nabíjet jednou za 4 dny.samsung-gear-s3-1Zdroj: Samsung

Dnes nejčtenější

.