Zavřít reklamu

Každý z vás, kdo by chtěl verzi Jet Black iPhonu 7 a iPhonu 7 Plus, má teď smůlu. Poslední kusy byly po celém světě vyprodány a Apple se teď snaží vše dohnat. Do té doby však můžete zkusit něco jiného, mnohdy lepšího. Takový Samsung nyní plánuje vydat svou vlastní leskle černou verzi Galaxy S7 a S7 Edge. Oči všech lidí jsou nyní upnuté jen na dva hlavní giganty – Samsung a Apple.

My ze SamsungMagazine na to jdeme ale trochu jinak a začali jsme uvažovat, nejsou tu ale i jiné možnosti Jet Blacku? Samozřejmě, že jsou. Takže v případě, že nejevíte úplně tak velký zájem o iPhone 7 Plus nebo nový Galaxy S7 Edge, máme pro vás skvělé alternativy, které si můžete zakoupit.

Samsung Galaxy S7 Edge Onyx Black

Samsung již má lesklý černý S7 okraj. A pokud víme, že nový model bude obsahovat přesně stejný hardware uvnitř přístroje. Tak proč čekat na lesklejší (a černější?) Verzi, když si můžete koupit v barvě černá Onyx verzi Samsung vlajkové lodi právě teď? Získáte stejný špičkový výkon, stejnou spolehlivost a stejnou životnost, jen o měsíc dříve.

Řekněme, že Samsung ve svém portfoliu již lesklý model má. A pokud víme, nový model bude obsahovat přesně ten samý hardware, co aktuální verze. Tak proč tedy čekat na lesklejší (černější?) telefon, když si můžete koupit již nyní S7 Edge v Onyx verzi? Získáte stejně špičkový výkon, stejnou spolehlivost a stejnou životnost, a to jen o měsíc dříve.

Nemluvně o tom, že Onyx Black má hezčí strany, díky kterým se z telefonu stává opravdu černý pop a dávají přístroji nějakou hloubku.

samsung-galaxy-s7-edge-onyx-black

Samsung Galaxy S6 Edge Black Sapphire

Vlajková loď Samsungu pro rok 2015 má stále co nabídnou. Stále je vybaven dvousečným designem, který známe a prostě milujeme. A to přesto v sobě ukrývá velmi slušný výkon a hravě si poradí i s dnešními TOP modely. Jeho verze Black Sapphire však opravdu vyniká, a to díky namodralému odstínu, což dává opravdu skvělý požitek. A i když to není vlastně technicky černá, rozhodli jsme se, že je dost tmavá na to, abychom jej zařadili do našeho seznamu.

samsung-galaxy-s6-edge-black-sapphire

Sony Xperia Z5 Premium

 

Pokud chcete, abyste na okolí dělali ještě lesklejší dojem, možná na vás udělá dojem Sony Xperia Z5 Premium. Jedná se o opravdu krásný telefon s jednoduchým a elegantním designem. Xperia Z5 Premium byl vůbec prvním smartphonem, který nabízel 4K displej. Má taky celkem slušnou výdrž baterie, a to je místo, kde skončí. S výkonem fotoaparátu nejsme vůbec spokojeni a raději bychom dali přednost nějakému čínskému výrobci.

sony-xperia-z5-premium

Huawei Honor 8

Kterou jednu věc, všechny dosud prezentované telefony, mají společného? Jednu kameru. Takže pokud hledáte zařízení s Jet Black barvou a nebaví vás nudná jedna kamera, připravte se na rovnou dvě kamery! Huawei se v tomto případě opravdu snažil. Společnost se rozhodla vsadit na klasický, dnes již známý design- zaoblené a kovové rámy a skleněnou konstrukci. Vypadá celkem elegantně, no ne?

honor-8

Xiaomi Mi 5

Nové Xiaomi Mi 5 by mohlo být vaší volbou, nabízí totiž precizní dílenské zpracování, a to za relativně slušný peníz. I přesto, že je za malou cenu, nabízí skvělý výkon, na stejné úrovni Galaxy S7. Poměrně dobrou kameru a dostatečnou kapacitu baterie, takže vydrží na jedno nabití celý dne.

xiaomi-mi-5
samsung-galaxy-s7-black-onyx-fb

Dnes nejčtenější

.