Zavřít reklamu

Podle nových zpráv by za vybuchujícími akumulátory Galaxy Note 7 mohl stát příliš agresivní design baterií, díky čemuž pak musela společnost sáhnout po razantním kroku – stáhnout telefon z trhu.Korejský výrobce stále pokračuje v analyzování špatných baterií, které způsobili mnohým zdravotní potíže.

Samsung nyní přišel se zprávou, která poukazuje na příliš velké stlačení baterie, což vytlačilo kladné i záporné vrstvy. Prý za vším stojí příliš agresivní design. Akumulátoru však přidělali práci i samotní majitelé, kteří telefon nosili v zadní kapse a sedali si na židli.

Aby telefon nabízel tenkou konstrukci, museli být baterie navrženy tak, aby snesly tolik kapacity, kolik je vůbec možné a přitom nenabraly na tloušťce. Samsung o velkém riziku moc dobře věděl, ovšem i přesto šli baterie do masivních výrob.

„Proces navrhování a ověřování nového produktu je výzvou pro každého. V tomto případě však Samsung udělal krok směrem k nebezpečí samotných majitelů, a jejich stávající testovací infrastruktury a validace procesu návrhu selhaly. Do celého světa byly dodávány, a dost možná stále jsou, velmi nebezpečné výrobky. To, že to dopustila jedna z největších elektronických firem na světě, je zahanbující…“

samsung-galaxy-note-7-fb

Zdroj: Phonearena , Bgr

Dnes nejčtenější

.