Zavřít reklamu

Samsung letos na rozšíření platebního terminálu Samsung Pay opravdu tvrdě pracuje. Bohužel, stále je celá služba dostupná pouze na pár vybraných telefonů, jejichž výrobcem je právě Samsung. To by se však v blízké budoucnosti mělo změnit. Nová zpráva, pocházející až z Jižní Koreje, naznačuje, že se Samsung chystá předinstalovat Samsung Pay do téměř všech svých chytrých telefonů, a to již během příštího roku. Ve zprávě se také uvádí, že společnost bude rozšiřovat platební službu i pomocí ostatních výrobců Android telefonů. Vše pomocí mobilní aplikace.

„V průběhu příštího roku se většina mobilních zařízení značky Samsung dočká služby Samsung Pay. To znamená, že se firma snaží přivést čtečku otisků prstů i do levných telefonů. Platební terminál totiž bez snímače otisků prstů nefunguje. Takže pokud bude Samsung Pay dostupný ve všech mobilních telefonech, budou mimo jiné vybaveny i čtečkou otisků prstů. “ prohlásil jeden z analytiků.

Vedoucí mobilní divize, Koh Dong-Jin, během tiskové konference prohlásil, že na začátku nového roku by mohly být všechny telefony značky Samsung vybaveny snímačem otisků prstů, a to od low-endů až po střední třídu.

Samsung Pay

Zdroj: Sammobile

Dnes nejčtenější

.