Zavřít reklamu

Samsung si pro své zákazníky pro příští rok připravuje hned dvě verze Galaxy S8, a to jak klasický model, tak také nový pod názvem Plus. Galaxy S8 Plus bude disponovat brutálně velkým displejem, a to 6palcovým zobrazovacím panelem. Nicméně, díky skvělému designu bude do rukou velmi pohodlný.

Jeho příští generace Galaxy S bude bez většiny horních a dolních rámů, takže displej zabere více než 90 % prostoru. To znamená, že displej o 6-ti palců by mohl být velký akorát jako phablet. Před pár hodinami jsme vás informovali o celkem šíleném Beast Mode funkci, kterou bude disponovat Galaxy S8. Tím by mohl sejmout konkurenční iPhony.

Samsung bude mimo jiné první společností, která bude vyrábět vlajkový telefon s úhlopříčkou 6”. To je pravda, tedy pokud zapomenete na Nexus 6 z roku 2014. Galaxy S8 Plus bude navíc vybaven speciálním stylusem. Galaxy S8 a Galaxy S8 Plus budou dodávány také s novým hlasovým asistentem, kterého nedávno Samsung odkoupil. Nadcházející vlajková loď bude až o 20 % dražší, než aktuální „es-sedmička“. To koncové zákazníky může od koupi odradit.

Zdroj: BGR

Dnes nejčtenější

.